MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA

Contactgegevens MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Chenia 7170 Manage - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-46-50-00 32-71-46-50-00

Fax (fax): 32-71-46-55-00 32-71-46-55-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA
Products information MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA
(Get full report from official database of BE for MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA
Addition kinds of activities for MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA

148100. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA in sociale netwerken
Look for responds of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. Laat een reactie achter voor MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. Leave a respond for MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA. MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA op de google maps. Adres en contacten MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA
Location of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA on the google maps. Address and contacts of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: BAKKERIJ EDELWEISS | S.O.F.F.I. SPRL | Dentisceram | COIFFURE DIMINU-TIFS | CHRISTINE DEMEYER

Other related companies as MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA: BAKKERIJ EDELWEISS | S.O.F.F.I. SPRL | Dentisceram | COIFFURE DIMINU-TIFS | CHRISTINE DEMEYER

MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA bevindt zich op het adres: Rue Du Chenia 7170 Manage - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, openstaande posities, locatie van MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA op de kaart.

MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, company assigned to the tax number BE06339630126. The company MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is located at the address: Rue Du Chenia 7170 Manage - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Trade organisations. Products created in MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA were not found.
The main activity of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA is not available. You also can look at reviews of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, open positions, location of MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANUTENTION & ENTREPOSAGE MICHIELSENS SA, employees, financial statistics.