MARC CROQUET

Contactgegevens MARC CROQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC CROQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC CROQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARGRIETENDREEF 24; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23956625 (+32-23956625) 23956625 (+32-23956625)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC CROQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC CROQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC CROQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC CROQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC CROQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC CROQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC CROQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC CROQUET
Products information MARC CROQUET

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MARC CROQUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC CROQUET
(Get full report from official database of BE for MARC CROQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC CROQUET
Addition kinds of activities for MARC CROQUET

518202. Sterke drank | Liquor
22110809. Opaline, katoen | Opaline, cotton
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production

Werken bij MARC CROQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC CROQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC CROQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC CROQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van MARC CROQUET in sociale netwerken
Look for responds of MARC CROQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC CROQUET. Laat een reactie achter voor MARC CROQUET. MARC CROQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC CROQUET. Leave a respond for MARC CROQUET. MARC CROQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC CROQUET op de google maps. Adres en contacten MARC CROQUET
Location of MARC CROQUET on the google maps. Address and contacts of MARC CROQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC CROQUET MARC CROQUET: FA. ELETEC | MAISON THOMSON | Toppers | SINT - DONATUSGILDE | FILIP VAN GINDERDEUREN

Other related companies as MARC CROQUET: FA. ELETEC | MAISON THOMSON | Toppers | SINT - DONATUSGILDE | FILIP VAN GINDERDEUREN

MARC CROQUET is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC CROQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf MARC CROQUET bevindt zich op het adres: MARGRIETENDREEF 24; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in MARC CROQUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC CROQUET is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC CROQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC CROQUET, openstaande posities, locatie van MARC CROQUET op de kaart.

MARC CROQUET is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC CROQUET, company assigned to the tax number BE04134124755. The company MARC CROQUET is located at the address: MARGRIETENDREEF 24; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in MARC CROQUET were not found.
The main activity of MARC CROQUET is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC CROQUET is not available. You also can look at reviews of MARC CROQUET, open positions, location of MARC CROQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC CROQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC CROQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC CROQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC CROQUET, employees, financial statistics.