LODEWYK ADRIAENSEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • LODEWYK ADRIAENSEN
Private companiesOil and Gas Extraction • LODEWYK ADRIAENSEN

Contactgegevens LODEWYK ADRIAENSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODEWYK ADRIAENSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODEWYK ADRIAENSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAMPA 4; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14634303 (+32-14634303) 14634303 (+32-14634303)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODEWYK ADRIAENSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODEWYK ADRIAENSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODEWYK ADRIAENSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODEWYK ADRIAENSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODEWYK ADRIAENSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODEWYK ADRIAENSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODEWYK ADRIAENSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODEWYK ADRIAENSEN
Products information LODEWYK ADRIAENSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LODEWYK ADRIAENSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODEWYK ADRIAENSEN
(Get full report from official database of BE for LODEWYK ADRIAENSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODEWYK ADRIAENSEN
Addition kinds of activities for LODEWYK ADRIAENSEN

328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
345202. sluitringen | Washers
448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
22119910. Cottonades | Cottonades
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
57319905. platenspelers | Phonographs

Werken bij LODEWYK ADRIAENSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODEWYK ADRIAENSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODEWYK ADRIAENSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODEWYK ADRIAENSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van LODEWYK ADRIAENSEN in sociale netwerken
Look for responds of LODEWYK ADRIAENSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODEWYK ADRIAENSEN. Laat een reactie achter voor LODEWYK ADRIAENSEN. LODEWYK ADRIAENSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODEWYK ADRIAENSEN. Leave a respond for LODEWYK ADRIAENSEN. LODEWYK ADRIAENSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODEWYK ADRIAENSEN op de google maps. Adres en contacten LODEWYK ADRIAENSEN
Location of LODEWYK ADRIAENSEN on the google maps. Address and contacts of LODEWYK ADRIAENSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LODEWYK ADRIAENSEN LODEWYK ADRIAENSEN: A.C.T.-DENET | MARCEL JOOS | Delbeke I | Hollywood | CEVO

Other related companies as LODEWYK ADRIAENSEN: A.C.T.-DENET | MARCEL JOOS | Delbeke I | Hollywood | CEVO

LODEWYK ADRIAENSEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODEWYK ADRIAENSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf LODEWYK ADRIAENSEN bevindt zich op het adres: PAMPA 4; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LODEWYK ADRIAENSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODEWYK ADRIAENSEN is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODEWYK ADRIAENSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODEWYK ADRIAENSEN, openstaande posities, locatie van LODEWYK ADRIAENSEN op de kaart.

LODEWYK ADRIAENSEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODEWYK ADRIAENSEN, company assigned to the tax number BE03251647949. The company LODEWYK ADRIAENSEN is located at the address: PAMPA 4; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in LODEWYK ADRIAENSEN were not found.
The main activity of LODEWYK ADRIAENSEN is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LODEWYK ADRIAENSEN is not available. You also can look at reviews of LODEWYK ADRIAENSEN, open positions, location of LODEWYK ADRIAENSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODEWYK ADRIAENSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODEWYK ADRIAENSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODEWYK ADRIAENSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODEWYK ADRIAENSEN, employees, financial statistics.