JOS? HENRY

Contactgegevens JOS? HENRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOS? HENRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOS? HENRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PORTE 3; 1360; PERWEZ, België

Telefoon (phone): 10888962 (+32-10888962) 10888962 (+32-10888962)

Fax (fax): +32 (64) 403-37-10 +32 (64) 403-37-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOS? HENRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOS? HENRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOS? HENRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOS? HENRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOS? HENRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOS? HENRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOS? HENRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOS? HENRY
Products information JOS? HENRY

BTW identificatienummer (tax): BE05328063964
Ondernemingsnummer: 6170440673
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JOS? HENRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOS? HENRY
(Get full report from official database of BE for JOS? HENRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOS? HENRY
Addition kinds of activities for JOS? HENRY

731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij JOS? HENRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOS? HENRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOS? HENRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOS? HENRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van JOS? HENRY in sociale netwerken
Look for responds of JOS? HENRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOS? HENRY. Laat een reactie achter voor JOS? HENRY. JOS? HENRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOS? HENRY. Leave a respond for JOS? HENRY. JOS? HENRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOS? HENRY op de google maps. Adres en contacten JOS? HENRY
Location of JOS? HENRY on the google maps. Address and contacts of JOS? HENRY

Andere gerelateerde bedrijven als come JOS? HENRY JOS? HENRY: BEENHOUWERIJ RONNY | PIRSON R. | R.F.C. CROATIA WANDRE | BANCONTACT-MISTER CASH | CAR WASH GP

Other related companies as JOS? HENRY: BEENHOUWERIJ RONNY | PIRSON R. | R.F.C. CROATIA WANDRE | BANCONTACT-MISTER CASH | CAR WASH GP

JOS? HENRY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOS? HENRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05328063964. Het bedrijf JOS? HENRY bevindt zich op het adres: RUE DE LA PORTE 3; 1360; PERWEZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in JOS? HENRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOS? HENRY is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOS? HENRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOS? HENRY, openstaande posities, locatie van JOS? HENRY op de kaart.

JOS? HENRY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOS? HENRY, company assigned to the tax number BE05328063964. The company JOS? HENRY is located at the address: RUE DE LA PORTE 3; 1360; PERWEZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in JOS? HENRY were not found.
The main activity of JOS? HENRY is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOS? HENRY is not available. You also can look at reviews of JOS? HENRY, open positions, location of JOS? HENRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOS? HENRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOS? HENRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOS? HENRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOS? HENRY, employees, financial statistics.