HERVE SERGEANT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • HERVE SERGEANT

Contactgegevens HERVE SERGEANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERVE SERGEANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERVE SERGEANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENPUTSTRAAT 24; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715924 (+32-93715924) 93715924 (+32-93715924)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERVE SERGEANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERVE SERGEANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERVE SERGEANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERVE SERGEANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERVE SERGEANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERVE SERGEANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERVE SERGEANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERVE SERGEANT
Products information HERVE SERGEANT

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HERVE SERGEANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERVE SERGEANT
(Get full report from official database of BE for HERVE SERGEANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERVE SERGEANT
Addition kinds of activities for HERVE SERGEANT

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
34639901. Vliegtuig smeedstukken, nonferrous | Aircraft forgings, nonferrous
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
39440503. Hoorn, speelgoed | Horns, toy
97119907. Marine | Navy

Werken bij HERVE SERGEANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERVE SERGEANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERVE SERGEANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERVE SERGEANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van HERVE SERGEANT in sociale netwerken
Look for responds of HERVE SERGEANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERVE SERGEANT. Laat een reactie achter voor HERVE SERGEANT. HERVE SERGEANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERVE SERGEANT. Leave a respond for HERVE SERGEANT. HERVE SERGEANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERVE SERGEANT op de google maps. Adres en contacten HERVE SERGEANT
Location of HERVE SERGEANT on the google maps. Address and contacts of HERVE SERGEANT

Andere gerelateerde bedrijven als come HERVE SERGEANT HERVE SERGEANT: Merckx | POLYMEDICS NV | ALEX FRANKLEMON | LUYCKX | Scagraphic SPRL

Other related companies as HERVE SERGEANT: Merckx | POLYMEDICS NV | ALEX FRANKLEMON | LUYCKX | Scagraphic SPRL

HERVE SERGEANT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERVE SERGEANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf HERVE SERGEANT bevindt zich op het adres: STEENPUTSTRAAT 24; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in HERVE SERGEANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERVE SERGEANT is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERVE SERGEANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERVE SERGEANT, openstaande posities, locatie van HERVE SERGEANT op de kaart.

HERVE SERGEANT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERVE SERGEANT, company assigned to the tax number BE04381317138. The company HERVE SERGEANT is located at the address: STEENPUTSTRAAT 24; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in HERVE SERGEANT were not found.
The main activity of HERVE SERGEANT is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERVE SERGEANT is not available. You also can look at reviews of HERVE SERGEANT, open positions, location of HERVE SERGEANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERVE SERGEANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERVE SERGEANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERVE SERGEANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERVE SERGEANT, employees, financial statistics.