GUIDO VAN LATHEM

Contactgegevens GUIDO VAN LATHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO VAN LATHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO VAN LATHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAKKERSTRAAT 4; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54566483 (+32-54566483) 54566483 (+32-54566483)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO VAN LATHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO VAN LATHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO VAN LATHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO VAN LATHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO VAN LATHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO VAN LATHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO VAN LATHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO VAN LATHEM
Products information GUIDO VAN LATHEM

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GUIDO VAN LATHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO VAN LATHEM
(Get full report from official database of BE for GUIDO VAN LATHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO VAN LATHEM
Addition kinds of activities for GUIDO VAN LATHEM

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
28360102. plasma | Plasmas

Werken bij GUIDO VAN LATHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO VAN LATHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO VAN LATHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO VAN LATHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van GUIDO VAN LATHEM in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO VAN LATHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO VAN LATHEM. Laat een reactie achter voor GUIDO VAN LATHEM. GUIDO VAN LATHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO VAN LATHEM. Leave a respond for GUIDO VAN LATHEM. GUIDO VAN LATHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO VAN LATHEM op de google maps. Adres en contacten GUIDO VAN LATHEM
Location of GUIDO VAN LATHEM on the google maps. Address and contacts of GUIDO VAN LATHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO VAN LATHEM GUIDO VAN LATHEM: COMPAGNIE MEZZA LUNA | FRITUUR 'T HOEKSKE | ACS | Dierickx R | A D ELECTRONICS

Other related companies as GUIDO VAN LATHEM: COMPAGNIE MEZZA LUNA | FRITUUR 'T HOEKSKE | ACS | Dierickx R | A D ELECTRONICS

GUIDO VAN LATHEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO VAN LATHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf GUIDO VAN LATHEM bevindt zich op het adres: BAKKERSTRAAT 4; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in GUIDO VAN LATHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO VAN LATHEM is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO VAN LATHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO VAN LATHEM, openstaande posities, locatie van GUIDO VAN LATHEM op de kaart.

GUIDO VAN LATHEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO VAN LATHEM, company assigned to the tax number BE08080139160. The company GUIDO VAN LATHEM is located at the address: BAKKERSTRAAT 4; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in GUIDO VAN LATHEM were not found.
The main activity of GUIDO VAN LATHEM is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO VAN LATHEM is not available. You also can look at reviews of GUIDO VAN LATHEM, open positions, location of GUIDO VAN LATHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO VAN LATHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO VAN LATHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO VAN LATHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO VAN LATHEM, employees, financial statistics.