EYSKENS PAUL & MICHEL

Contactgegevens EYSKENS PAUL & MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EYSKENS PAUL & MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EYSKENS PAUL & MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRULENS 11; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14556625 (+32-14556625) 14556625 (+32-14556625)

Fax (fax): +32 (16) 746-39-86 +32 (16) 746-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EYSKENS PAUL & MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EYSKENS PAUL & MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EYSKENS PAUL & MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EYSKENS PAUL & MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EYSKENS PAUL & MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EYSKENS PAUL & MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EYSKENS PAUL & MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EYSKENS PAUL & MICHEL
Products information EYSKENS PAUL & MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE04242889404
Ondernemingsnummer: 6466247558
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in EYSKENS PAUL & MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EYSKENS PAUL & MICHEL
(Get full report from official database of BE for EYSKENS PAUL & MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EYSKENS PAUL & MICHEL
Addition kinds of activities for EYSKENS PAUL & MICHEL

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
14229900. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
50399906. Eavestroughing, onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing, parts and supplies
59991002. Monumenten, afgemaakt op maat | Monuments, finished to custom order

Werken bij EYSKENS PAUL & MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EYSKENS PAUL & MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EYSKENS PAUL & MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EYSKENS PAUL & MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van EYSKENS PAUL & MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of EYSKENS PAUL & MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EYSKENS PAUL & MICHEL. Laat een reactie achter voor EYSKENS PAUL & MICHEL. EYSKENS PAUL & MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EYSKENS PAUL & MICHEL. Leave a respond for EYSKENS PAUL & MICHEL. EYSKENS PAUL & MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EYSKENS PAUL & MICHEL op de google maps. Adres en contacten EYSKENS PAUL & MICHEL
Location of EYSKENS PAUL & MICHEL on the google maps. Address and contacts of EYSKENS PAUL & MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come EYSKENS PAUL & MICHEL EYSKENS PAUL & MICHEL: Allebos N | COIFFURE ILSE | KRIS VAN HELVERT | COIFFURE PATRICK | Hostels of Europe

Other related companies as EYSKENS PAUL & MICHEL: Allebos N | COIFFURE ILSE | KRIS VAN HELVERT | COIFFURE PATRICK | Hostels of Europe

EYSKENS PAUL & MICHEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EYSKENS PAUL & MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04242889404. Het bedrijf EYSKENS PAUL & MICHEL bevindt zich op het adres: BRULENS 11; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in EYSKENS PAUL & MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EYSKENS PAUL & MICHEL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EYSKENS PAUL & MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EYSKENS PAUL & MICHEL, openstaande posities, locatie van EYSKENS PAUL & MICHEL op de kaart.

EYSKENS PAUL & MICHEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is EYSKENS PAUL & MICHEL, company assigned to the tax number BE04242889404. The company EYSKENS PAUL & MICHEL is located at the address: BRULENS 11; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in EYSKENS PAUL & MICHEL were not found.
The main activity of EYSKENS PAUL & MICHEL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EYSKENS PAUL & MICHEL is not available. You also can look at reviews of EYSKENS PAUL & MICHEL, open positions, location of EYSKENS PAUL & MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EYSKENS PAUL & MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EYSKENS PAUL & MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EYSKENS PAUL & MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EYSKENS PAUL & MICHEL, employees, financial statistics.