Van Hauwermeiren Bart

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Hauwermeiren Bart
Private companiesEducational Services • Van Hauwermeiren Bart

Contactgegevens Van Hauwermeiren Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hauwermeiren Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hauwermeiren Bart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruinsbroekstraat 29 1570 Galmaarden, België

Telefoon (phone): +32 (64) 407-75-47 +32 (64) 407-75-47

Fax (fax): +32 (87) 582-84-84 +32 (87) 582-84-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hauwermeiren Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hauwermeiren Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hauwermeiren Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hauwermeiren Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hauwermeiren Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hauwermeiren Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hauwermeiren Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hauwermeiren Bart
Products information Van Hauwermeiren Bart

BTW identificatienummer (tax): BE01144470214
Ondernemingsnummer: 6627471923
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Hauwermeiren Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hauwermeiren Bart
(Get full report from official database of BE for Van Hauwermeiren Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hauwermeiren Bart
Addition kinds of activities for Van Hauwermeiren Bart

5945. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
50820101. straatstenen | Pavers
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive

Werken bij Van Hauwermeiren Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hauwermeiren Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hauwermeiren Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hauwermeiren Bart. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van Van Hauwermeiren Bart in sociale netwerken
Look for responds of Van Hauwermeiren Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hauwermeiren Bart. Laat een reactie achter voor Van Hauwermeiren Bart. Van Hauwermeiren Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hauwermeiren Bart. Leave a respond for Van Hauwermeiren Bart. Van Hauwermeiren Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hauwermeiren Bart op de google maps. Adres en contacten Van Hauwermeiren Bart
Location of Van Hauwermeiren Bart on the google maps. Address and contacts of Van Hauwermeiren Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hauwermeiren Bart Van Hauwermeiren Bart: PIERO GALLO | Marleen | AUBERGE LES SANTONS | MARIANNE SCHOLLIERS | ASAP INTERIM

Other related companies as Van Hauwermeiren Bart: PIERO GALLO | Marleen | AUBERGE LES SANTONS | MARIANNE SCHOLLIERS | ASAP INTERIM

Van Hauwermeiren Bart is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hauwermeiren Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01144470214. Het bedrijf Van Hauwermeiren Bart bevindt zich op het adres: Bruinsbroekstraat 29 1570 Galmaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Van Hauwermeiren Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hauwermeiren Bart is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hauwermeiren Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hauwermeiren Bart, openstaande posities, locatie van Van Hauwermeiren Bart op de kaart.

Van Hauwermeiren Bart is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hauwermeiren Bart, company assigned to the tax number BE01144470214. The company Van Hauwermeiren Bart is located at the address: Bruinsbroekstraat 29 1570 Galmaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Van Hauwermeiren Bart were not found.
The main activity of Van Hauwermeiren Bart is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hauwermeiren Bart is not available. You also can look at reviews of Van Hauwermeiren Bart, open positions, location of Van Hauwermeiren Bart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hauwermeiren Bart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hauwermeiren Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hauwermeiren Bart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hauwermeiren Bart, employees, financial statistics.