BOUDEWIJN GELDOF

Contactgegevens BOUDEWIJN GELDOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUDEWIJN GELDOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUDEWIJN GELDOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNEPPESTRAAT 21; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51544438 (+32-51544438) 51544438 (+32-51544438)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUDEWIJN GELDOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUDEWIJN GELDOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUDEWIJN GELDOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUDEWIJN GELDOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUDEWIJN GELDOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUDEWIJN GELDOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUDEWIJN GELDOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUDEWIJN GELDOF
Products information BOUDEWIJN GELDOF

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BOUDEWIJN GELDOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUDEWIJN GELDOF
(Get full report from official database of BE for BOUDEWIJN GELDOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUDEWIJN GELDOF
Addition kinds of activities for BOUDEWIJN GELDOF

357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)

Werken bij BOUDEWIJN GELDOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUDEWIJN GELDOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUDEWIJN GELDOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUDEWIJN GELDOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

Zoek naar antwoorden van BOUDEWIJN GELDOF in sociale netwerken
Look for responds of BOUDEWIJN GELDOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUDEWIJN GELDOF. Laat een reactie achter voor BOUDEWIJN GELDOF. BOUDEWIJN GELDOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUDEWIJN GELDOF. Leave a respond for BOUDEWIJN GELDOF. BOUDEWIJN GELDOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUDEWIJN GELDOF op de google maps. Adres en contacten BOUDEWIJN GELDOF
Location of BOUDEWIJN GELDOF on the google maps. Address and contacts of BOUDEWIJN GELDOF

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUDEWIJN GELDOF BOUDEWIJN GELDOF: KBC | Brasserie d'Oleye | Pour Elle Pour Lui | Salaisons Gréziennes | Cavillot J P

Other related companies as BOUDEWIJN GELDOF: KBC | Brasserie d'Oleye | Pour Elle Pour Lui | Salaisons Gréziennes | Cavillot J P

BOUDEWIJN GELDOF is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUDEWIJN GELDOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf BOUDEWIJN GELDOF bevindt zich op het adres: SNEPPESTRAAT 21; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in BOUDEWIJN GELDOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUDEWIJN GELDOF is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUDEWIJN GELDOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUDEWIJN GELDOF, openstaande posities, locatie van BOUDEWIJN GELDOF op de kaart.

BOUDEWIJN GELDOF is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUDEWIJN GELDOF, company assigned to the tax number BE09276000976. The company BOUDEWIJN GELDOF is located at the address: SNEPPESTRAAT 21; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in BOUDEWIJN GELDOF were not found.
The main activity of BOUDEWIJN GELDOF is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUDEWIJN GELDOF is not available. You also can look at reviews of BOUDEWIJN GELDOF, open positions, location of BOUDEWIJN GELDOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUDEWIJN GELDOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUDEWIJN GELDOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUDEWIJN GELDOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUDEWIJN GELDOF, employees, financial statistics.