BERTRAND VAN LAERE

Contactgegevens BERTRAND VAN LAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTRAND VAN LAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTRAND VAN LAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLAGMANSTRAAT 37; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556393 (+32-93556393) 93556393 (+32-93556393)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTRAND VAN LAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTRAND VAN LAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTRAND VAN LAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTRAND VAN LAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTRAND VAN LAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTRAND VAN LAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTRAND VAN LAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTRAND VAN LAERE
Products information BERTRAND VAN LAERE

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BERTRAND VAN LAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTRAND VAN LAERE
(Get full report from official database of BE for BERTRAND VAN LAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTRAND VAN LAERE
Addition kinds of activities for BERTRAND VAN LAERE

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
329200. Asbestproducten | Asbestos products
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
01610400. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
24990804. Masten, hout | Masts, wood
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
83220802. Drugsmisbruik counselor, nontreatment | Drug abuse counselor, nontreatment

Werken bij BERTRAND VAN LAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTRAND VAN LAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTRAND VAN LAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTRAND VAN LAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Bekister (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van BERTRAND VAN LAERE in sociale netwerken
Look for responds of BERTRAND VAN LAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTRAND VAN LAERE. Laat een reactie achter voor BERTRAND VAN LAERE. BERTRAND VAN LAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTRAND VAN LAERE. Leave a respond for BERTRAND VAN LAERE. BERTRAND VAN LAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTRAND VAN LAERE op de google maps. Adres en contacten BERTRAND VAN LAERE
Location of BERTRAND VAN LAERE on the google maps. Address and contacts of BERTRAND VAN LAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTRAND VAN LAERE BERTRAND VAN LAERE: A.C. KAPELLEN | CASTEELS | DAMHER | Opbouw NV | FRITUUR CITY I

Other related companies as BERTRAND VAN LAERE: A.C. KAPELLEN | CASTEELS | DAMHER | Opbouw NV | FRITUUR CITY I

BERTRAND VAN LAERE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTRAND VAN LAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf BERTRAND VAN LAERE bevindt zich op het adres: SLAGMANSTRAAT 37; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in BERTRAND VAN LAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERTRAND VAN LAERE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTRAND VAN LAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTRAND VAN LAERE, openstaande posities, locatie van BERTRAND VAN LAERE op de kaart.

BERTRAND VAN LAERE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERTRAND VAN LAERE, company assigned to the tax number BE09975280761. The company BERTRAND VAN LAERE is located at the address: SLAGMANSTRAAT 37; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in BERTRAND VAN LAERE were not found.
The main activity of BERTRAND VAN LAERE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTRAND VAN LAERE is not available. You also can look at reviews of BERTRAND VAN LAERE, open positions, location of BERTRAND VAN LAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTRAND VAN LAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTRAND VAN LAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTRAND VAN LAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTRAND VAN LAERE, employees, financial statistics.