ALBERT MAEYAERT

Contactgegevens ALBERT MAEYAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MAEYAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MAEYAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIELMAKERSTRAAT 2; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51401805 (+32-51401805) 51401805 (+32-51401805)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MAEYAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MAEYAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MAEYAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MAEYAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MAEYAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MAEYAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MAEYAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MAEYAERT
Products information ALBERT MAEYAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ALBERT MAEYAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MAEYAERT
(Get full report from official database of BE for ALBERT MAEYAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MAEYAERT
Addition kinds of activities for ALBERT MAEYAERT

35520119. Warping machines, textiel | Warping machines, textile
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
51450204. Aardappelchips | Potato chips
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij ALBERT MAEYAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MAEYAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MAEYAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MAEYAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van ALBERT MAEYAERT in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MAEYAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MAEYAERT. Laat een reactie achter voor ALBERT MAEYAERT. ALBERT MAEYAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MAEYAERT. Leave a respond for ALBERT MAEYAERT. ALBERT MAEYAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MAEYAERT op de google maps. Adres en contacten ALBERT MAEYAERT
Location of ALBERT MAEYAERT on the google maps. Address and contacts of ALBERT MAEYAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MAEYAERT ALBERT MAEYAERT: FLVAN GASTEL-VERHAEGEN NV | Soenen Detilleux NV | MARY D | I.A.C. Mans | MAISON GILLET-RIGA SPRL

Other related companies as ALBERT MAEYAERT: FLVAN GASTEL-VERHAEGEN NV | Soenen Detilleux NV | MARY D | I.A.C. Mans | MAISON GILLET-RIGA SPRL

ALBERT MAEYAERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MAEYAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf ALBERT MAEYAERT bevindt zich op het adres: WIELMAKERSTRAAT 2; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in ALBERT MAEYAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT MAEYAERT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MAEYAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MAEYAERT, openstaande posities, locatie van ALBERT MAEYAERT op de kaart.

ALBERT MAEYAERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MAEYAERT, company assigned to the tax number BE05571411132. The company ALBERT MAEYAERT is located at the address: WIELMAKERSTRAAT 2; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in ALBERT MAEYAERT were not found.
The main activity of ALBERT MAEYAERT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MAEYAERT is not available. You also can look at reviews of ALBERT MAEYAERT, open positions, location of ALBERT MAEYAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MAEYAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MAEYAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MAEYAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MAEYAERT, employees, financial statistics.