VICTOR CHANTRAINE

Contactgegevens VICTOR CHANTRAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR CHANTRAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR CHANTRAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALDSTRASSE 9; 4710; LONTZEN/LONTZEN, België

Telefoon (phone): 87659421 (+32-87659421) 87659421 (+32-87659421)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR CHANTRAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR CHANTRAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR CHANTRAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR CHANTRAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR CHANTRAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR CHANTRAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR CHANTRAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR CHANTRAINE
Products information VICTOR CHANTRAINE

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VICTOR CHANTRAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR CHANTRAINE
(Get full report from official database of BE for VICTOR CHANTRAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR CHANTRAINE
Addition kinds of activities for VICTOR CHANTRAINE

382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
20990704. Pizza, gekoeld: behalve bevroren | Pizza, refrigerated: except frozen
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
31990104. Rijgewassen | Riding crops
34999919. Reels, kabel: metaal | Reels, cable: metal
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories

Werken bij VICTOR CHANTRAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR CHANTRAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR CHANTRAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR CHANTRAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van VICTOR CHANTRAINE in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR CHANTRAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR CHANTRAINE. Laat een reactie achter voor VICTOR CHANTRAINE. VICTOR CHANTRAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR CHANTRAINE. Leave a respond for VICTOR CHANTRAINE. VICTOR CHANTRAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR CHANTRAINE op de google maps. Adres en contacten VICTOR CHANTRAINE
Location of VICTOR CHANTRAINE on the google maps. Address and contacts of VICTOR CHANTRAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR CHANTRAINE VICTOR CHANTRAINE: Verstraete J-P | D'Hont P nv-Aandrijvingen P.D.C. NV | MD Systems | Kockelbergh | BART SUSTRONCK

Other related companies as VICTOR CHANTRAINE: Verstraete J-P | D'Hont P nv-Aandrijvingen P.D.C. NV | MD Systems | Kockelbergh | BART SUSTRONCK

VICTOR CHANTRAINE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR CHANTRAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf VICTOR CHANTRAINE bevindt zich op het adres: WALDSTRASSE 9; 4710; LONTZEN/LONTZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in VICTOR CHANTRAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR CHANTRAINE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR CHANTRAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR CHANTRAINE, openstaande posities, locatie van VICTOR CHANTRAINE op de kaart.

VICTOR CHANTRAINE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR CHANTRAINE, company assigned to the tax number BE06309692382. The company VICTOR CHANTRAINE is located at the address: WALDSTRASSE 9; 4710; LONTZEN/LONTZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in VICTOR CHANTRAINE were not found.
The main activity of VICTOR CHANTRAINE is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR CHANTRAINE is not available. You also can look at reviews of VICTOR CHANTRAINE, open positions, location of VICTOR CHANTRAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR CHANTRAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR CHANTRAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR CHANTRAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR CHANTRAINE, employees, financial statistics.