URBAIN DESCHUYFFELEER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • URBAIN DESCHUYFFELEER
Private companiesLegal Services • URBAIN DESCHUYFFELEER

Contactgegevens URBAIN DESCHUYFFELEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data URBAIN DESCHUYFFELEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

URBAIN DESCHUYFFELEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 166; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23956171 (+32-23956171) 23956171 (+32-23956171)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) URBAIN DESCHUYFFELEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "URBAIN DESCHUYFFELEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "URBAIN DESCHUYFFELEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van URBAIN DESCHUYFFELEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen URBAIN DESCHUYFFELEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of URBAIN DESCHUYFFELEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees URBAIN DESCHUYFFELEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti URBAIN DESCHUYFFELEER
Products information URBAIN DESCHUYFFELEER

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in URBAIN DESCHUYFFELEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor URBAIN DESCHUYFFELEER
(Get full report from official database of BE for URBAIN DESCHUYFFELEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor URBAIN DESCHUYFFELEER
Addition kinds of activities for URBAIN DESCHUYFFELEER

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
325100. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
20830000. Mout | Malt
22610201. Bleken katoenen breedgeweven stoffen | Bleaching cotton broadwoven fabrics
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij URBAIN DESCHUYFFELEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in URBAIN DESCHUYFFELEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor URBAIN DESCHUYFFELEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for URBAIN DESCHUYFFELEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van URBAIN DESCHUYFFELEER in sociale netwerken
Look for responds of URBAIN DESCHUYFFELEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor URBAIN DESCHUYFFELEER. Laat een reactie achter voor URBAIN DESCHUYFFELEER. URBAIN DESCHUYFFELEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for URBAIN DESCHUYFFELEER. Leave a respond for URBAIN DESCHUYFFELEER. URBAIN DESCHUYFFELEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie URBAIN DESCHUYFFELEER op de google maps. Adres en contacten URBAIN DESCHUYFFELEER
Location of URBAIN DESCHUYFFELEER on the google maps. Address and contacts of URBAIN DESCHUYFFELEER

Andere gerelateerde bedrijven als come URBAIN DESCHUYFFELEER URBAIN DESCHUYFFELEER: Crombez H | SALM TENNIS CLUB | MARECHAL LEON & HENRI | Studio Uyttebroeck R Verschueren A CV | FLANDREX

Other related companies as URBAIN DESCHUYFFELEER: Crombez H | SALM TENNIS CLUB | MARECHAL LEON & HENRI | Studio Uyttebroeck R Verschueren A CV | FLANDREX

URBAIN DESCHUYFFELEER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is URBAIN DESCHUYFFELEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf URBAIN DESCHUYFFELEER bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 166; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in URBAIN DESCHUYFFELEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van URBAIN DESCHUYFFELEER is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van URBAIN DESCHUYFFELEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van URBAIN DESCHUYFFELEER, openstaande posities, locatie van URBAIN DESCHUYFFELEER op de kaart.

URBAIN DESCHUYFFELEER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is URBAIN DESCHUYFFELEER, company assigned to the tax number BE06211914062. The company URBAIN DESCHUYFFELEER is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 166; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in URBAIN DESCHUYFFELEER were not found.
The main activity of URBAIN DESCHUYFFELEER is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of URBAIN DESCHUYFFELEER is not available. You also can look at reviews of URBAIN DESCHUYFFELEER, open positions, location of URBAIN DESCHUYFFELEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over URBAIN DESCHUYFFELEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf URBAIN DESCHUYFFELEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about URBAIN DESCHUYFFELEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company URBAIN DESCHUYFFELEER, employees, financial statistics.