ROGER DEVISCH

Contactgegevens ROGER DEVISCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DEVISCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DEVISCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 8; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50599216 (+32-50599216) 50599216 (+32-50599216)

Fax (fax): +32 (12) 536-57-55 +32 (12) 536-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DEVISCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DEVISCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DEVISCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DEVISCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DEVISCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DEVISCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DEVISCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DEVISCH
Products information ROGER DEVISCH

BTW identificatienummer (tax): BE02477111816
Ondernemingsnummer: 5943023681
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ROGER DEVISCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DEVISCH
(Get full report from official database of BE for ROGER DEVISCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DEVISCH
Addition kinds of activities for ROGER DEVISCH

20450112. Pizza mengsels: van gekochte bloem | Pizza mixes: from purchased flour
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
70119901. hostels | Hostels
81119900. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec

Werken bij ROGER DEVISCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DEVISCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DEVISCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DEVISCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ROGER DEVISCH in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DEVISCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DEVISCH. Laat een reactie achter voor ROGER DEVISCH. ROGER DEVISCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DEVISCH. Leave a respond for ROGER DEVISCH. ROGER DEVISCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DEVISCH op de google maps. Adres en contacten ROGER DEVISCH
Location of ROGER DEVISCH on the google maps. Address and contacts of ROGER DEVISCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DEVISCH ROGER DEVISCH: HUIS FUNCKY MAMA | Gemeentekrediet | JEAN-MARC CUIGNET | COIFFURE DON CARLO | Vermeiren

Other related companies as ROGER DEVISCH: HUIS FUNCKY MAMA | Gemeentekrediet | JEAN-MARC CUIGNET | COIFFURE DON CARLO | Vermeiren

ROGER DEVISCH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DEVISCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477111816. Het bedrijf ROGER DEVISCH bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 8; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ROGER DEVISCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER DEVISCH is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DEVISCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DEVISCH, openstaande posities, locatie van ROGER DEVISCH op de kaart.

ROGER DEVISCH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DEVISCH, company assigned to the tax number BE02477111816. The company ROGER DEVISCH is located at the address: KASTEELSTRAAT 8; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in ROGER DEVISCH were not found.
The main activity of ROGER DEVISCH is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DEVISCH is not available. You also can look at reviews of ROGER DEVISCH, open positions, location of ROGER DEVISCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DEVISCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DEVISCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DEVISCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DEVISCH, employees, financial statistics.