ROBERT DE COCK

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ROBERT DE COCK
Private companiesMetal Mining • ROBERT DE COCK

Contactgegevens ROBERT DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMELRIJK 17; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55422736 (+32-55422736) 55422736 (+32-55422736)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DE COCK
Products information ROBERT DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ROBERT DE COCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DE COCK
(Get full report from official database of BE for ROBERT DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DE COCK
Addition kinds of activities for ROBERT DE COCK

673300. Trusts, nec | Trusts, nec
16110202. Betonbouw: wegen, snelwegen, trottoirs, enz. | Concrete construction: roads, highways, sidewalks, etc.
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric

Werken bij ROBERT DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van ROBERT DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DE COCK. Laat een reactie achter voor ROBERT DE COCK. ROBERT DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DE COCK. Leave a respond for ROBERT DE COCK. ROBERT DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DE COCK op de google maps. Adres en contacten ROBERT DE COCK
Location of ROBERT DE COCK on the google maps. Address and contacts of ROBERT DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DE COCK ROBERT DE COCK: DRUKKERIJ PATTYN | B. MAEREVOET | GARAGE TUYBENS | M.C. FREEDOM RIDERS | Paternottre Fabienne

Other related companies as ROBERT DE COCK: DRUKKERIJ PATTYN | B. MAEREVOET | GARAGE TUYBENS | M.C. FREEDOM RIDERS | Paternottre Fabienne

ROBERT DE COCK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf ROBERT DE COCK bevindt zich op het adres: HEMELRIJK 17; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ROBERT DE COCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT DE COCK is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DE COCK, openstaande posities, locatie van ROBERT DE COCK op de kaart.

ROBERT DE COCK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DE COCK, company assigned to the tax number BE08604736328. The company ROBERT DE COCK is located at the address: HEMELRIJK 17; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in ROBERT DE COCK were not found.
The main activity of ROBERT DE COCK is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DE COCK is not available. You also can look at reviews of ROBERT DE COCK, open positions, location of ROBERT DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DE COCK, employees, financial statistics.