BM Bouw BVBA

Contactgegevens BM Bouw BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BM Bouw BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BM Bouw BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Choux 99 9600 Ronse, België

Telefoon (phone): +32 (69) 751-57-32 +32 (69) 751-57-32

Fax (fax): +32 (61) 390-63-78 +32 (61) 390-63-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BM Bouw BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BM Bouw BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BM Bouw BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BM Bouw BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BM Bouw BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BM Bouw BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BM Bouw BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BM Bouw BVBA
Products information BM Bouw BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02908325195
Ondernemingsnummer: 8292449951
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BM Bouw BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BM Bouw BVBA
(Get full report from official database of BE for BM Bouw BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BM Bouw BVBA
Addition kinds of activities for BM Bouw BVBA

265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products

Werken bij BM Bouw BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BM Bouw BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BM Bouw BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BM Bouw BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van BM Bouw BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BM Bouw BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BM Bouw BVBA. Laat een reactie achter voor BM Bouw BVBA. BM Bouw BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BM Bouw BVBA. Leave a respond for BM Bouw BVBA. BM Bouw BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BM Bouw BVBA op de google maps. Adres en contacten BM Bouw BVBA
Location of BM Bouw BVBA on the google maps. Address and contacts of BM Bouw BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BM Bouw BVBA BM Bouw BVBA: R?SIDENCE ST. ANNE | WASSERIJ DE MEIBLOEM | HENROT F. & CIE | RODRIGUE | RICE

Other related companies as BM Bouw BVBA: R?SIDENCE ST. ANNE | WASSERIJ DE MEIBLOEM | HENROT F. & CIE | RODRIGUE | RICE

BM Bouw BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BM Bouw BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908325195. Het bedrijf BM Bouw BVBA bevindt zich op het adres: Rue des Choux 99 9600 Ronse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in BM Bouw BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BM Bouw BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BM Bouw BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BM Bouw BVBA, openstaande posities, locatie van BM Bouw BVBA op de kaart.

BM Bouw BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BM Bouw BVBA, company assigned to the tax number BE02908325195. The company BM Bouw BVBA is located at the address: Rue des Choux 99 9600 Ronse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in BM Bouw BVBA were not found.
The main activity of BM Bouw BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BM Bouw BVBA is not available. You also can look at reviews of BM Bouw BVBA, open positions, location of BM Bouw BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BM Bouw BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BM Bouw BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BM Bouw BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BM Bouw BVBA, employees, financial statistics.