QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL

Particuliere bedrijvencommunicatie • QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL
Private companiesCommunications • QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL

Contactgegevens QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTENAIRE 44; 6723; HABAY, België

Telefoon (phone): 63422366 (+32-63422366) 63422366 (+32-63422366)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL
Products information QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL
(Get full report from official database of BE for QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL
Addition kinds of activities for QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL

508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
22840305. Naaigaren | Sewing thread
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
33160100. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials

Werken bij QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. Laat een reactie achter voor QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. Leave a respond for QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL. QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL op de google maps. Adres en contacten QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL
Location of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL on the google maps. Address and contacts of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: Bruno's Videoclub | Ommekaar VZW | WONDELGEMSE WANDELVOGELS | D. & M. HABITAT | HERVE STEENHUYSE

Other related companies as QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL: Bruno's Videoclub | Ommekaar VZW | WONDELGEMSE WANDELVOGELS | D. & M. HABITAT | HERVE STEENHUYSE

QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL bevindt zich op het adres: RUE DU CENTENAIRE 44; 6723; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, openstaande posities, locatie van QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL op de kaart.

QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, company assigned to the tax number BE04346160888. The company QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is located at the address: RUE DU CENTENAIRE 44; 6723; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL were not found.
The main activity of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL is not available. You also can look at reviews of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, open positions, location of QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUOIRIN RAYMOND ET MICHEL, employees, financial statistics.