PONCELET GEORGES+JOSEPH

Contactgegevens PONCELET GEORGES+JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PONCELET GEORGES+JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

PONCELET GEORGES+JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SUR-VIET 1; 5377; SOMME-LEUZE, België

Telefoon (phone): 83688304 (+32-83688304) 83688304 (+32-83688304)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PONCELET GEORGES+JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PONCELET GEORGES+JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PONCELET GEORGES+JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PONCELET GEORGES+JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PONCELET GEORGES+JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PONCELET GEORGES+JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PONCELET GEORGES+JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PONCELET GEORGES+JOSEPH
Products information PONCELET GEORGES+JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PONCELET GEORGES+JOSEPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PONCELET GEORGES+JOSEPH
(Get full report from official database of BE for PONCELET GEORGES+JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor PONCELET GEORGES+JOSEPH
Addition kinds of activities for PONCELET GEORGES+JOSEPH

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
22549900. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric

Werken bij PONCELET GEORGES+JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PONCELET GEORGES+JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PONCELET GEORGES+JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PONCELET GEORGES+JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van PONCELET GEORGES+JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of PONCELET GEORGES+JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor PONCELET GEORGES+JOSEPH. Laat een reactie achter voor PONCELET GEORGES+JOSEPH. PONCELET GEORGES+JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PONCELET GEORGES+JOSEPH. Leave a respond for PONCELET GEORGES+JOSEPH. PONCELET GEORGES+JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PONCELET GEORGES+JOSEPH op de google maps. Adres en contacten PONCELET GEORGES+JOSEPH
Location of PONCELET GEORGES+JOSEPH on the google maps. Address and contacts of PONCELET GEORGES+JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come PONCELET GEORGES+JOSEPH PONCELET GEORGES+JOSEPH: Vlayen B | TWGN WUUSTWEZEL | V.B.S.L.L. | Evelette Fabienne | Studio Van Steensel

Other related companies as PONCELET GEORGES+JOSEPH: Vlayen B | TWGN WUUSTWEZEL | V.B.S.L.L. | Evelette Fabienne | Studio Van Steensel

PONCELET GEORGES+JOSEPH is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PONCELET GEORGES+JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf PONCELET GEORGES+JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE DU SUR-VIET 1; 5377; SOMME-LEUZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PONCELET GEORGES+JOSEPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PONCELET GEORGES+JOSEPH is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PONCELET GEORGES+JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PONCELET GEORGES+JOSEPH, openstaande posities, locatie van PONCELET GEORGES+JOSEPH op de kaart.

PONCELET GEORGES+JOSEPH is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PONCELET GEORGES+JOSEPH, company assigned to the tax number BE05571411132. The company PONCELET GEORGES+JOSEPH is located at the address: RUE DU SUR-VIET 1; 5377; SOMME-LEUZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in PONCELET GEORGES+JOSEPH were not found.
The main activity of PONCELET GEORGES+JOSEPH is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PONCELET GEORGES+JOSEPH is not available. You also can look at reviews of PONCELET GEORGES+JOSEPH, open positions, location of PONCELET GEORGES+JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PONCELET GEORGES+JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PONCELET GEORGES+JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PONCELET GEORGES+JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PONCELET GEORGES+JOSEPH, employees, financial statistics.