PHILIPPE GRADE

Contactgegevens PHILIPPE GRADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE GRADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE GRADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HUY 131; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10688427 (+32-10688427) 10688427 (+32-10688427)

Fax (fax): +32 (56) 787-33-35 +32 (56) 787-33-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE GRADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE GRADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE GRADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE GRADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE GRADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE GRADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE GRADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE GRADE
Products information PHILIPPE GRADE

BTW identificatienummer (tax): BE04761993408
Ondernemingsnummer: 4192626953
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PHILIPPE GRADE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE GRADE
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE GRADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE GRADE
Addition kinds of activities for PHILIPPE GRADE

799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
67940102. Muziek royalties, blad en record | Music royalties, sheet and record
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij PHILIPPE GRADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE GRADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE GRADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE GRADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE GRADE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE GRADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE GRADE. Laat een reactie achter voor PHILIPPE GRADE. PHILIPPE GRADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE GRADE. Leave a respond for PHILIPPE GRADE. PHILIPPE GRADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE GRADE op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE GRADE
Location of PHILIPPE GRADE on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE GRADE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE GRADE PHILIPPE GRADE: RENARD ERIK BVBA | FORMULE B | SAS SECURITY | P. HOEVENAARS | RADIO SYMPATIEK

Other related companies as PHILIPPE GRADE: RENARD ERIK BVBA | FORMULE B | SAS SECURITY | P. HOEVENAARS | RADIO SYMPATIEK

PHILIPPE GRADE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE GRADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761993408. Het bedrijf PHILIPPE GRADE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HUY 131; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PHILIPPE GRADE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE GRADE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE GRADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE GRADE, openstaande posities, locatie van PHILIPPE GRADE op de kaart.

PHILIPPE GRADE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE GRADE, company assigned to the tax number BE04761993408. The company PHILIPPE GRADE is located at the address: CHAUSS?E DE HUY 131; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in PHILIPPE GRADE were not found.
The main activity of PHILIPPE GRADE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE GRADE is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE GRADE, open positions, location of PHILIPPE GRADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE GRADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE GRADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE GRADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE GRADE, employees, financial statistics.