Snauwaert P

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Snauwaert P
Private companiesMetal Mining • Snauwaert P

Contactgegevens Snauwaert P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snauwaert P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snauwaert P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Donkstraat 112 9990 Maldegem, België

Telefoon (phone): +32 (57) 153-81-13 +32 (57) 153-81-13

Fax (fax): +32 (61) 365-51-19 +32 (61) 365-51-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snauwaert P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snauwaert P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snauwaert P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snauwaert P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snauwaert P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snauwaert P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snauwaert P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snauwaert P
Products information Snauwaert P

BTW identificatienummer (tax): BE09698974609
Ondernemingsnummer: 7616790771
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Snauwaert P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snauwaert P
(Get full report from official database of BE for Snauwaert P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snauwaert P
Addition kinds of activities for Snauwaert P

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
49539906. Afvalstoffen, verwijdering op zee | Waste materials, disposal at sea
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine

Werken bij Snauwaert P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snauwaert P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snauwaert P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snauwaert P. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Snauwaert P in sociale netwerken
Look for responds of Snauwaert P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snauwaert P. Laat een reactie achter voor Snauwaert P. Snauwaert P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snauwaert P. Leave a respond for Snauwaert P. Snauwaert P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snauwaert P op de google maps. Adres en contacten Snauwaert P
Location of Snauwaert P on the google maps. Address and contacts of Snauwaert P

Andere gerelateerde bedrijven als come Snauwaert P Snauwaert P: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Wyckmans cvba Tandartspraktijk | ALBERT MARCHOT | B.S.C.- MEUBELEN | MURIEL GHIERCHE

Other related companies as Snauwaert P: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Wyckmans cvba Tandartspraktijk | ALBERT MARCHOT | B.S.C.- MEUBELEN | MURIEL GHIERCHE

Snauwaert P is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snauwaert P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09698974609. Het bedrijf Snauwaert P bevindt zich op het adres: Donkstraat 112 9990 Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Snauwaert P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Snauwaert P is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snauwaert P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snauwaert P, openstaande posities, locatie van Snauwaert P op de kaart.

Snauwaert P is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snauwaert P, company assigned to the tax number BE09698974609. The company Snauwaert P is located at the address: Donkstraat 112 9990 Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Snauwaert P were not found.
The main activity of Snauwaert P is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Snauwaert P is not available. You also can look at reviews of Snauwaert P, open positions, location of Snauwaert P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snauwaert P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snauwaert P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snauwaert P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snauwaert P, employees, financial statistics.