OSNABRUECKER-BREEDERS

Contactgegevens OSNABRUECKER-BREEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OSNABRUECKER-BREEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OSNABRUECKER-BREEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEIMSER STRASSE 52; 4701; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87554060 (+32-87554060) 87554060 (+32-87554060)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OSNABRUECKER-BREEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OSNABRUECKER-BREEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OSNABRUECKER-BREEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OSNABRUECKER-BREEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OSNABRUECKER-BREEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OSNABRUECKER-BREEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OSNABRUECKER-BREEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OSNABRUECKER-BREEDERS
Products information OSNABRUECKER-BREEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in OSNABRUECKER-BREEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OSNABRUECKER-BREEDERS
(Get full report from official database of BE for OSNABRUECKER-BREEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OSNABRUECKER-BREEDERS
Addition kinds of activities for OSNABRUECKER-BREEDERS

4911. Elektrische diensten | Electric services
344100. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
02729903. Paardenboerderij | Horse farm
28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
55999903. Golfkar, aangedreven | Golf cart, powered
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers

Werken bij OSNABRUECKER-BREEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OSNABRUECKER-BREEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OSNABRUECKER-BREEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OSNABRUECKER-BREEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van OSNABRUECKER-BREEDERS in sociale netwerken
Look for responds of OSNABRUECKER-BREEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OSNABRUECKER-BREEDERS. Laat een reactie achter voor OSNABRUECKER-BREEDERS. OSNABRUECKER-BREEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OSNABRUECKER-BREEDERS. Leave a respond for OSNABRUECKER-BREEDERS. OSNABRUECKER-BREEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OSNABRUECKER-BREEDERS op de google maps. Adres en contacten OSNABRUECKER-BREEDERS
Location of OSNABRUECKER-BREEDERS on the google maps. Address and contacts of OSNABRUECKER-BREEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come OSNABRUECKER-BREEDERS OSNABRUECKER-BREEDERS: FA. MARIOCA | MUDUKWAN ACADEMY BRUSSELS | VAN DEN PERRE | Centre Montois de Formation & de Perfection Professionelle (IFPME) | BERCA

Other related companies as OSNABRUECKER-BREEDERS: FA. MARIOCA | MUDUKWAN ACADEMY BRUSSELS | VAN DEN PERRE | Centre Montois de Formation & de Perfection Professionelle (IFPME) | BERCA

OSNABRUECKER-BREEDERS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OSNABRUECKER-BREEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf OSNABRUECKER-BREEDERS bevindt zich op het adres: WEIMSER STRASSE 52; 4701; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in OSNABRUECKER-BREEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OSNABRUECKER-BREEDERS is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OSNABRUECKER-BREEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OSNABRUECKER-BREEDERS, openstaande posities, locatie van OSNABRUECKER-BREEDERS op de kaart.

OSNABRUECKER-BREEDERS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is OSNABRUECKER-BREEDERS, company assigned to the tax number BE03324157714. The company OSNABRUECKER-BREEDERS is located at the address: WEIMSER STRASSE 52; 4701; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in OSNABRUECKER-BREEDERS were not found.
The main activity of OSNABRUECKER-BREEDERS is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OSNABRUECKER-BREEDERS is not available. You also can look at reviews of OSNABRUECKER-BREEDERS, open positions, location of OSNABRUECKER-BREEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OSNABRUECKER-BREEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OSNABRUECKER-BREEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OSNABRUECKER-BREEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OSNABRUECKER-BREEDERS, employees, financial statistics.