A.V.E. Reyntjens Stani

Contactgegevens A.V.E. Reyntjens Stani: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V.E. Reyntjens Stani: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V.E. Reyntjens Stani

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ottergemstraat 59 9570 Lierde, België

Telefoon (phone): +32 (56) 621-59-69 +32 (56) 621-59-69

Fax (fax): +32 (63) 590-94-79 +32 (63) 590-94-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V.E. Reyntjens Stani: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V.E. Reyntjens Stani"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V.E. Reyntjens Stani"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V.E. Reyntjens Stani, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V.E. Reyntjens Stani. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V.E. Reyntjens Stani, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V.E. Reyntjens Stani. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V.E. Reyntjens Stani
Products information A.V.E. Reyntjens Stani

BTW identificatienummer (tax): BE07297912597
Ondernemingsnummer: 1218902587
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A.V.E. Reyntjens Stani zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V.E. Reyntjens Stani
(Get full report from official database of BE for A.V.E. Reyntjens Stani)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V.E. Reyntjens Stani
Addition kinds of activities for A.V.E. Reyntjens Stani

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
367200. Printplaten | Printed circuit boards
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
35370111. Stands, grondverwerkende vliegtuigen | Stands, ground servicing aircraft
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products

Werken bij A.V.E. Reyntjens Stani: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V.E. Reyntjens Stani: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V.E. Reyntjens Stani. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V.E. Reyntjens Stani. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van A.V.E. Reyntjens Stani in sociale netwerken
Look for responds of A.V.E. Reyntjens Stani in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V.E. Reyntjens Stani. Laat een reactie achter voor A.V.E. Reyntjens Stani. A.V.E. Reyntjens Stani bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V.E. Reyntjens Stani. Leave a respond for A.V.E. Reyntjens Stani. A.V.E. Reyntjens Stani on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V.E. Reyntjens Stani op de google maps. Adres en contacten A.V.E. Reyntjens Stani
Location of A.V.E. Reyntjens Stani on the google maps. Address and contacts of A.V.E. Reyntjens Stani

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V.E. Reyntjens Stani A.V.E. Reyntjens Stani: Poot M | Harlekijn (De) | KUNSTVEILINGEN M BERNAERTS NV | Daelen | MARIO LULLY

Other related companies as A.V.E. Reyntjens Stani: Poot M | Harlekijn (De) | KUNSTVEILINGEN M BERNAERTS NV | Daelen | MARIO LULLY

A.V.E. Reyntjens Stani is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V.E. Reyntjens Stani, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07297912597. Het bedrijf A.V.E. Reyntjens Stani bevindt zich op het adres: Ottergemstraat 59 9570 Lierde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in A.V.E. Reyntjens Stani zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.V.E. Reyntjens Stani is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V.E. Reyntjens Stani is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V.E. Reyntjens Stani, openstaande posities, locatie van A.V.E. Reyntjens Stani op de kaart.

A.V.E. Reyntjens Stani is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.V.E. Reyntjens Stani, company assigned to the tax number BE07297912597. The company A.V.E. Reyntjens Stani is located at the address: Ottergemstraat 59 9570 Lierde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in A.V.E. Reyntjens Stani were not found.
The main activity of A.V.E. Reyntjens Stani is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V.E. Reyntjens Stani is not available. You also can look at reviews of A.V.E. Reyntjens Stani, open positions, location of A.V.E. Reyntjens Stani on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V.E. Reyntjens Stani, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V.E. Reyntjens Stani, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V.E. Reyntjens Stani, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V.E. Reyntjens Stani, employees, financial statistics.