NOEL VANTOMME

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • NOEL VANTOMME
Private companiesReal Estate • NOEL VANTOMME

Contactgegevens NOEL VANTOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOEL VANTOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOEL VANTOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CALVARIESTRAAT 2; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56311161 (+32-56311161) 56311161 (+32-56311161)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOEL VANTOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOEL VANTOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOEL VANTOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOEL VANTOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOEL VANTOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOEL VANTOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOEL VANTOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOEL VANTOMME
Products information NOEL VANTOMME

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in NOEL VANTOMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOEL VANTOMME
(Get full report from official database of BE for NOEL VANTOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOEL VANTOMME
Addition kinds of activities for NOEL VANTOMME

20910336. Tonijn vis, bewaard en genezen | Tuna fish, preserved and cured
28190201. Boorzuur | Boric acid
52510103. Gereedschap, hand | Tools, hand
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij NOEL VANTOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOEL VANTOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOEL VANTOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOEL VANTOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van NOEL VANTOMME in sociale netwerken
Look for responds of NOEL VANTOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOEL VANTOMME. Laat een reactie achter voor NOEL VANTOMME. NOEL VANTOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOEL VANTOMME. Leave a respond for NOEL VANTOMME. NOEL VANTOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOEL VANTOMME op de google maps. Adres en contacten NOEL VANTOMME
Location of NOEL VANTOMME on the google maps. Address and contacts of NOEL VANTOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come NOEL VANTOMME NOEL VANTOMME: GROEP ARGENTA | 'T CAPUCIJNTJE | MICHAEL BLANCKAERT | MAIORI | Mirox NV

Other related companies as NOEL VANTOMME: GROEP ARGENTA | 'T CAPUCIJNTJE | MICHAEL BLANCKAERT | MAIORI | Mirox NV

NOEL VANTOMME is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOEL VANTOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf NOEL VANTOMME bevindt zich op het adres: CALVARIESTRAAT 2; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in NOEL VANTOMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOEL VANTOMME is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOEL VANTOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOEL VANTOMME, openstaande posities, locatie van NOEL VANTOMME op de kaart.

NOEL VANTOMME is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOEL VANTOMME, company assigned to the tax number BE05067687988. The company NOEL VANTOMME is located at the address: CALVARIESTRAAT 2; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in NOEL VANTOMME were not found.
The main activity of NOEL VANTOMME is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOEL VANTOMME is not available. You also can look at reviews of NOEL VANTOMME, open positions, location of NOEL VANTOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOEL VANTOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOEL VANTOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOEL VANTOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOEL VANTOMME, employees, financial statistics.