MICHEL VANTHEMSCHE

Contactgegevens MICHEL VANTHEMSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL VANTHEMSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL VANTHEMSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSEWEG 409; 8793; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56601686 (+32-56601686) 56601686 (+32-56601686)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL VANTHEMSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL VANTHEMSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL VANTHEMSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL VANTHEMSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL VANTHEMSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL VANTHEMSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL VANTHEMSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL VANTHEMSCHE
Products information MICHEL VANTHEMSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MICHEL VANTHEMSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL VANTHEMSCHE
(Get full report from official database of BE for MICHEL VANTHEMSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL VANTHEMSCHE
Addition kinds of activities for MICHEL VANTHEMSCHE

22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
35230108. Graankopers | Grain stackers
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec

Werken bij MICHEL VANTHEMSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL VANTHEMSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL VANTHEMSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL VANTHEMSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van MICHEL VANTHEMSCHE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL VANTHEMSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL VANTHEMSCHE. Laat een reactie achter voor MICHEL VANTHEMSCHE. MICHEL VANTHEMSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL VANTHEMSCHE. Leave a respond for MICHEL VANTHEMSCHE. MICHEL VANTHEMSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL VANTHEMSCHE op de google maps. Adres en contacten MICHEL VANTHEMSCHE
Location of MICHEL VANTHEMSCHE on the google maps. Address and contacts of MICHEL VANTHEMSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL VANTHEMSCHE MICHEL VANTHEMSCHE: Wuyts R | Anneessens BVBA | Vermetten NV | ALL DIRECTIONS | LIEVEN STASSIJNS

Other related companies as MICHEL VANTHEMSCHE: Wuyts R | Anneessens BVBA | Vermetten NV | ALL DIRECTIONS | LIEVEN STASSIJNS

MICHEL VANTHEMSCHE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL VANTHEMSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf MICHEL VANTHEMSCHE bevindt zich op het adres: GENTSEWEG 409; 8793; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MICHEL VANTHEMSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL VANTHEMSCHE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL VANTHEMSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL VANTHEMSCHE, openstaande posities, locatie van MICHEL VANTHEMSCHE op de kaart.

MICHEL VANTHEMSCHE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL VANTHEMSCHE, company assigned to the tax number BE09372131347. The company MICHEL VANTHEMSCHE is located at the address: GENTSEWEG 409; 8793; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in MICHEL VANTHEMSCHE were not found.
The main activity of MICHEL VANTHEMSCHE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL VANTHEMSCHE is not available. You also can look at reviews of MICHEL VANTHEMSCHE, open positions, location of MICHEL VANTHEMSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL VANTHEMSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL VANTHEMSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL VANTHEMSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL VANTHEMSCHE, employees, financial statistics.