MICHEL PEUTTE

Contactgegevens MICHEL PEUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL PEUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL PEUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 59; 7530; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69546147 (+32-69546147) 69546147 (+32-69546147)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL PEUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL PEUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL PEUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL PEUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL PEUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL PEUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL PEUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL PEUTTE
Products information MICHEL PEUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in MICHEL PEUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL PEUTTE
(Get full report from official database of BE for MICHEL PEUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL PEUTTE
Addition kinds of activities for MICHEL PEUTTE

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
20769910. walnotenolie | Walnut oil
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
79991410. Zeilbootverhuur | Sailboard rental
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations

Werken bij MICHEL PEUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL PEUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL PEUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL PEUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

Zoek naar antwoorden van MICHEL PEUTTE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL PEUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL PEUTTE. Laat een reactie achter voor MICHEL PEUTTE. MICHEL PEUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL PEUTTE. Leave a respond for MICHEL PEUTTE. MICHEL PEUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL PEUTTE op de google maps. Adres en contacten MICHEL PEUTTE
Location of MICHEL PEUTTE on the google maps. Address and contacts of MICHEL PEUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL PEUTTE MICHEL PEUTTE: TIMMERMAN WILLEM | Odoyewu Enterprise | Cailliau G | DE BRUYN | MAITRE PAUL

Other related companies as MICHEL PEUTTE: TIMMERMAN WILLEM | Odoyewu Enterprise | Cailliau G | DE BRUYN | MAITRE PAUL

MICHEL PEUTTE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL PEUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf MICHEL PEUTTE bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 59; 7530; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MICHEL PEUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL PEUTTE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL PEUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL PEUTTE, openstaande posities, locatie van MICHEL PEUTTE op de kaart.

MICHEL PEUTTE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL PEUTTE, company assigned to the tax number BE07047973632. The company MICHEL PEUTTE is located at the address: GRAND'ROUTE 59; 7530; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in MICHEL PEUTTE were not found.
The main activity of MICHEL PEUTTE is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL PEUTTE is not available. You also can look at reviews of MICHEL PEUTTE, open positions, location of MICHEL PEUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL PEUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL PEUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL PEUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL PEUTTE, employees, financial statistics.