MICHEL DEHEZ

Contactgegevens MICHEL DEHEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL DEHEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL DEHEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHENOGNE 22BA; 6640; VAUX-SUR-SURE, België

Telefoon (phone): 61266438 (+32-61266438) 61266438 (+32-61266438)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL DEHEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL DEHEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL DEHEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL DEHEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL DEHEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL DEHEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL DEHEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL DEHEZ
Products information MICHEL DEHEZ

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MICHEL DEHEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL DEHEZ
(Get full report from official database of BE for MICHEL DEHEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL DEHEZ
Addition kinds of activities for MICHEL DEHEZ

20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij MICHEL DEHEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL DEHEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL DEHEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL DEHEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van MICHEL DEHEZ in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL DEHEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL DEHEZ. Laat een reactie achter voor MICHEL DEHEZ. MICHEL DEHEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL DEHEZ. Leave a respond for MICHEL DEHEZ. MICHEL DEHEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL DEHEZ op de google maps. Adres en contacten MICHEL DEHEZ
Location of MICHEL DEHEZ on the google maps. Address and contacts of MICHEL DEHEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL DEHEZ MICHEL DEHEZ: JACQUES ANTOINE | ERIC VAN WONTERGHEM | OPTIEK PECRIAUX | PATISSERIE ROBERT | Broeckx K

Other related companies as MICHEL DEHEZ: JACQUES ANTOINE | ERIC VAN WONTERGHEM | OPTIEK PECRIAUX | PATISSERIE ROBERT | Broeckx K

MICHEL DEHEZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL DEHEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf MICHEL DEHEZ bevindt zich op het adres: CHENOGNE 22BA; 6640; VAUX-SUR-SURE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MICHEL DEHEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL DEHEZ is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL DEHEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL DEHEZ, openstaande posities, locatie van MICHEL DEHEZ op de kaart.

MICHEL DEHEZ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL DEHEZ, company assigned to the tax number BE06448394775. The company MICHEL DEHEZ is located at the address: CHENOGNE 22BA; 6640; VAUX-SUR-SURE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in MICHEL DEHEZ were not found.
The main activity of MICHEL DEHEZ is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL DEHEZ is not available. You also can look at reviews of MICHEL DEHEZ, open positions, location of MICHEL DEHEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL DEHEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL DEHEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL DEHEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL DEHEZ, employees, financial statistics.