MAURICE KUNE-ROBERT

Contactgegevens MAURICE KUNE-ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE KUNE-ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE KUNE-ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BENONCHAMPS 9; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61213135 (+32-61213135) 61213135 (+32-61213135)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE KUNE-ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE KUNE-ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE KUNE-ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE KUNE-ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE KUNE-ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE KUNE-ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE KUNE-ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE KUNE-ROBERT
Products information MAURICE KUNE-ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MAURICE KUNE-ROBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE KUNE-ROBERT
(Get full report from official database of BE for MAURICE KUNE-ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE KUNE-ROBERT
Addition kinds of activities for MAURICE KUNE-ROBERT

01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
50399911. Septische tanks | Septic tanks
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment

Werken bij MAURICE KUNE-ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE KUNE-ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE KUNE-ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE KUNE-ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van MAURICE KUNE-ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE KUNE-ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE KUNE-ROBERT. Laat een reactie achter voor MAURICE KUNE-ROBERT. MAURICE KUNE-ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE KUNE-ROBERT. Leave a respond for MAURICE KUNE-ROBERT. MAURICE KUNE-ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE KUNE-ROBERT op de google maps. Adres en contacten MAURICE KUNE-ROBERT
Location of MAURICE KUNE-ROBERT on the google maps. Address and contacts of MAURICE KUNE-ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE KUNE-ROBERT MAURICE KUNE-ROBERT: Stevens J | Steylemans P | De Ruydts W | RIK COGHE | V. ELIAS

Other related companies as MAURICE KUNE-ROBERT: Stevens J | Steylemans P | De Ruydts W | RIK COGHE | V. ELIAS

MAURICE KUNE-ROBERT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE KUNE-ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf MAURICE KUNE-ROBERT bevindt zich op het adres: BENONCHAMPS 9; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MAURICE KUNE-ROBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE KUNE-ROBERT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE KUNE-ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE KUNE-ROBERT, openstaande posities, locatie van MAURICE KUNE-ROBERT op de kaart.

MAURICE KUNE-ROBERT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE KUNE-ROBERT, company assigned to the tax number BE02441680908. The company MAURICE KUNE-ROBERT is located at the address: BENONCHAMPS 9; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in MAURICE KUNE-ROBERT were not found.
The main activity of MAURICE KUNE-ROBERT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE KUNE-ROBERT is not available. You also can look at reviews of MAURICE KUNE-ROBERT, open positions, location of MAURICE KUNE-ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE KUNE-ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE KUNE-ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE KUNE-ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE KUNE-ROBERT, employees, financial statistics.