MARCUS VAN DE SOMPEL

Contactgegevens MARCUS VAN DE SOMPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCUS VAN DE SOMPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCUS VAN DE SOMPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEERVELDESTRAAT 97; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482433 (+32-93482433) 93482433 (+32-93482433)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCUS VAN DE SOMPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCUS VAN DE SOMPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCUS VAN DE SOMPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCUS VAN DE SOMPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCUS VAN DE SOMPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCUS VAN DE SOMPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCUS VAN DE SOMPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCUS VAN DE SOMPEL
Products information MARCUS VAN DE SOMPEL

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARCUS VAN DE SOMPEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCUS VAN DE SOMPEL
(Get full report from official database of BE for MARCUS VAN DE SOMPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCUS VAN DE SOMPEL
Addition kinds of activities for MARCUS VAN DE SOMPEL

792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
51499906. Pizza levert | Pizza supplies

Werken bij MARCUS VAN DE SOMPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCUS VAN DE SOMPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCUS VAN DE SOMPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCUS VAN DE SOMPEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van MARCUS VAN DE SOMPEL in sociale netwerken
Look for responds of MARCUS VAN DE SOMPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCUS VAN DE SOMPEL. Laat een reactie achter voor MARCUS VAN DE SOMPEL. MARCUS VAN DE SOMPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCUS VAN DE SOMPEL. Leave a respond for MARCUS VAN DE SOMPEL. MARCUS VAN DE SOMPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCUS VAN DE SOMPEL op de google maps. Adres en contacten MARCUS VAN DE SOMPEL
Location of MARCUS VAN DE SOMPEL on the google maps. Address and contacts of MARCUS VAN DE SOMPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCUS VAN DE SOMPEL MARCUS VAN DE SOMPEL: M.B.M. | Elemar BVBA | André Coiffure | CACHE-CACHE | ZEISS CARL NV

Other related companies as MARCUS VAN DE SOMPEL: M.B.M. | Elemar BVBA | André Coiffure | CACHE-CACHE | ZEISS CARL NV

MARCUS VAN DE SOMPEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCUS VAN DE SOMPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf MARCUS VAN DE SOMPEL bevindt zich op het adres: BEERVELDESTRAAT 97; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MARCUS VAN DE SOMPEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCUS VAN DE SOMPEL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCUS VAN DE SOMPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCUS VAN DE SOMPEL, openstaande posities, locatie van MARCUS VAN DE SOMPEL op de kaart.

MARCUS VAN DE SOMPEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCUS VAN DE SOMPEL, company assigned to the tax number BE08303985595. The company MARCUS VAN DE SOMPEL is located at the address: BEERVELDESTRAAT 97; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in MARCUS VAN DE SOMPEL were not found.
The main activity of MARCUS VAN DE SOMPEL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCUS VAN DE SOMPEL is not available. You also can look at reviews of MARCUS VAN DE SOMPEL, open positions, location of MARCUS VAN DE SOMPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCUS VAN DE SOMPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCUS VAN DE SOMPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCUS VAN DE SOMPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCUS VAN DE SOMPEL, employees, financial statistics.