MARCEL PEYFFERS

Contactgegevens MARCEL PEYFFERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL PEYFFERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL PEYFFERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAYMONT 41; 5101; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81300241 (+32-81300241) 81300241 (+32-81300241)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL PEYFFERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL PEYFFERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL PEYFFERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL PEYFFERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL PEYFFERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL PEYFFERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL PEYFFERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL PEYFFERS
Products information MARCEL PEYFFERS

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MARCEL PEYFFERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL PEYFFERS
(Get full report from official database of BE for MARCEL PEYFFERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL PEYFFERS
Addition kinds of activities for MARCEL PEYFFERS

02599901. Duck boerderij | Duck farm
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij MARCEL PEYFFERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL PEYFFERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL PEYFFERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL PEYFFERS. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

Zoek naar antwoorden van MARCEL PEYFFERS in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL PEYFFERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL PEYFFERS. Laat een reactie achter voor MARCEL PEYFFERS. MARCEL PEYFFERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL PEYFFERS. Leave a respond for MARCEL PEYFFERS. MARCEL PEYFFERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL PEYFFERS op de google maps. Adres en contacten MARCEL PEYFFERS
Location of MARCEL PEYFFERS on the google maps. Address and contacts of MARCEL PEYFFERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL PEYFFERS MARCEL PEYFFERS: RENE LIEGOIS | DECOR FINESSE | M.B. ELECTRONIC SYSTEMS | Trefpunt ('t) | HUIS DEN APPEL

Other related companies as MARCEL PEYFFERS: RENE LIEGOIS | DECOR FINESSE | M.B. ELECTRONIC SYSTEMS | Trefpunt ('t) | HUIS DEN APPEL

MARCEL PEYFFERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL PEYFFERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf MARCEL PEYFFERS bevindt zich op het adres: RUE HAYMONT 41; 5101; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MARCEL PEYFFERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL PEYFFERS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL PEYFFERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL PEYFFERS, openstaande posities, locatie van MARCEL PEYFFERS op de kaart.

MARCEL PEYFFERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL PEYFFERS, company assigned to the tax number BE07914520263. The company MARCEL PEYFFERS is located at the address: RUE HAYMONT 41; 5101; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in MARCEL PEYFFERS were not found.
The main activity of MARCEL PEYFFERS is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL PEYFFERS is not available. You also can look at reviews of MARCEL PEYFFERS, open positions, location of MARCEL PEYFFERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL PEYFFERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL PEYFFERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL PEYFFERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL PEYFFERS, employees, financial statistics.