LUC VAN DE VEIRE

Contactgegevens LUC VAN DE VEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN DE VEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN DE VEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR BONTESTRAAT 47; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93772627 (+32-93772627) 93772627 (+32-93772627)

Fax (fax): +32 (84) 370-21-13 +32 (84) 370-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN DE VEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN DE VEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN DE VEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN DE VEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN DE VEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN DE VEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN DE VEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN DE VEIRE
Products information LUC VAN DE VEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE04055297851
Ondernemingsnummer: 6011688232
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in LUC VAN DE VEIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN DE VEIRE
(Get full report from official database of BE for LUC VAN DE VEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN DE VEIRE
Addition kinds of activities for LUC VAN DE VEIRE

207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
22990500. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
31310105. Ornamenten, schoen | Ornaments, shoe
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service

Werken bij LUC VAN DE VEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN DE VEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN DE VEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN DE VEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van LUC VAN DE VEIRE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN DE VEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN DE VEIRE. Laat een reactie achter voor LUC VAN DE VEIRE. LUC VAN DE VEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN DE VEIRE. Leave a respond for LUC VAN DE VEIRE. LUC VAN DE VEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN DE VEIRE op de google maps. Adres en contacten LUC VAN DE VEIRE
Location of LUC VAN DE VEIRE on the google maps. Address and contacts of LUC VAN DE VEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN DE VEIRE LUC VAN DE VEIRE: JET | FE. CHAPI G.W. | PéVé Import Export | RADIO BASILIQUE S.P.R.L. | LA CR?CHE DE LAUZELLE

Other related companies as LUC VAN DE VEIRE: JET | FE. CHAPI G.W. | PéVé Import Export | RADIO BASILIQUE S.P.R.L. | LA CR?CHE DE LAUZELLE

LUC VAN DE VEIRE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN DE VEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04055297851. Het bedrijf LUC VAN DE VEIRE bevindt zich op het adres: PASTOOR BONTESTRAAT 47; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LUC VAN DE VEIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VAN DE VEIRE is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN DE VEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN DE VEIRE, openstaande posities, locatie van LUC VAN DE VEIRE op de kaart.

LUC VAN DE VEIRE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN DE VEIRE, company assigned to the tax number BE04055297851. The company LUC VAN DE VEIRE is located at the address: PASTOOR BONTESTRAAT 47; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in LUC VAN DE VEIRE were not found.
The main activity of LUC VAN DE VEIRE is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN DE VEIRE is not available. You also can look at reviews of LUC VAN DE VEIRE, open positions, location of LUC VAN DE VEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN DE VEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN DE VEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN DE VEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN DE VEIRE, employees, financial statistics.