RADIO BASILIQUE S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • RADIO BASILIQUE S.P.R.L.
Private companiesApparel and Accessory Stores • RADIO BASILIQUE S.P.R.L.

Contactgegevens RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO BASILIQUE S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHARLES-QUINT 43; 1083, België

Telefoon (phone): 24251329 (+32-24251329) 24251329 (+32-24251329)

Fax (fax): +32 (51) 215-49-38 +32 (51) 215-49-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO BASILIQUE S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO BASILIQUE S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO BASILIQUE S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO BASILIQUE S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO BASILIQUE S.P.R.L.
Products information RADIO BASILIQUE S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02511444091
Ondernemingsnummer: 4840270996
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in RADIO BASILIQUE S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO BASILIQUE S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for RADIO BASILIQUE S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO BASILIQUE S.P.R.L.
Addition kinds of activities for RADIO BASILIQUE S.P.R.L.

632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
804903. Spraak specialist | Speech specialist
15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
76990802. Microscoop reparatie | Microscope repair

Werken bij RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • chauffeur C (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

 • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

 • Accountant (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • business coach (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

 • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van RADIO BASILIQUE S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of RADIO BASILIQUE S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. RADIO BASILIQUE S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. Leave a respond for RADIO BASILIQUE S.P.R.L.. RADIO BASILIQUE S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO BASILIQUE S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten RADIO BASILIQUE S.P.R.L.
Location of RADIO BASILIQUE S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of RADIO BASILIQUE S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO BASILIQUE S.P.R.L. RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: COIFFURE CHRISTELLE | Fotografisch Atelier | FR?D?RIC DUMONT | MARC VAN DEN BERGH | Ecureuil (L')

Other related companies as RADIO BASILIQUE S.P.R.L.: COIFFURE CHRISTELLE | Fotografisch Atelier | FR?D?RIC DUMONT | MARC VAN DEN BERGH | Ecureuil (L')

RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO BASILIQUE S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02511444091. Het bedrijf RADIO BASILIQUE S.P.R.L. bevindt zich op het adres: AVENUE CHARLES-QUINT 43; 1083. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RADIO BASILIQUE S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO BASILIQUE S.P.R.L., openstaande posities, locatie van RADIO BASILIQUE S.P.R.L. op de kaart.

RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO BASILIQUE S.P.R.L., company assigned to the tax number BE02511444091. The company RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is located at the address: AVENUE CHARLES-QUINT 43; 1083. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RADIO BASILIQUE S.P.R.L. were not found.
The main activity of RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO BASILIQUE S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of RADIO BASILIQUE S.P.R.L., open positions, location of RADIO BASILIQUE S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO BASILIQUE S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO BASILIQUE S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO BASILIQUE S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO BASILIQUE S.P.R.L., employees, financial statistics.