LUC CASTELAIN

Contactgegevens LUC CASTELAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC CASTELAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC CASTELAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MAQUELETTE 2; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81210917 (+32-81210917) 81210917 (+32-81210917)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC CASTELAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC CASTELAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC CASTELAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC CASTELAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC CASTELAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC CASTELAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC CASTELAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC CASTELAIN
Products information LUC CASTELAIN

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LUC CASTELAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC CASTELAIN
(Get full report from official database of BE for LUC CASTELAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC CASTELAIN
Addition kinds of activities for LUC CASTELAIN

30699905. Schuim rubber | Foam rubber
32699905. Steengoed aardewerk producten | Stoneware pottery products
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
36779901. Baluns | Baluns
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service

Werken bij LUC CASTELAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC CASTELAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC CASTELAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC CASTELAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van LUC CASTELAIN in sociale netwerken
Look for responds of LUC CASTELAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC CASTELAIN. Laat een reactie achter voor LUC CASTELAIN. LUC CASTELAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC CASTELAIN. Leave a respond for LUC CASTELAIN. LUC CASTELAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC CASTELAIN op de google maps. Adres en contacten LUC CASTELAIN
Location of LUC CASTELAIN on the google maps. Address and contacts of LUC CASTELAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC CASTELAIN LUC CASTELAIN: AGENCE DIANE AUDRAN | EUROPALIA | DANIEL WERBROUCK | Intern Iron and Steel Institute | Elektro Stevens bvba

Other related companies as LUC CASTELAIN: AGENCE DIANE AUDRAN | EUROPALIA | DANIEL WERBROUCK | Intern Iron and Steel Institute | Elektro Stevens bvba

LUC CASTELAIN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC CASTELAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf LUC CASTELAIN bevindt zich op het adres: RUE DE MAQUELETTE 2; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LUC CASTELAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC CASTELAIN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC CASTELAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC CASTELAIN, openstaande posities, locatie van LUC CASTELAIN op de kaart.

LUC CASTELAIN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC CASTELAIN, company assigned to the tax number BE02736114501. The company LUC CASTELAIN is located at the address: RUE DE MAQUELETTE 2; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in LUC CASTELAIN were not found.
The main activity of LUC CASTELAIN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC CASTELAIN is not available. You also can look at reviews of LUC CASTELAIN, open positions, location of LUC CASTELAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC CASTELAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC CASTELAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC CASTELAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC CASTELAIN, employees, financial statistics.