ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA

Contactgegevens ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Van Eycklaan 16 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): +32 (67) 355-23-60 +32 (67) 355-23-60

Fax (fax): +32 (10) 521-26-95 +32 (10) 521-26-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA
Products information ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07125427246
Ondernemingsnummer: 2079132080
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA
Addition kinds of activities for ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA

344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
07820201. Begraafplaats onderhoudswerkzaamheden | Cemetery upkeep services
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
22579903. Stapelweefsel, rondbrein | Pile fabrics, circular knit
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive
82110201. Academie | Academy

Werken bij ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. Leave a respond for ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA. ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA
Location of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: ONDERWATER | SITA ECOSERVICE-SERVECO SA | Couttenye H | De Kort L | Deforche Export

Other related companies as ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA: ONDERWATER | SITA ECOSERVICE-SERVECO SA | Couttenye H | De Kort L | Deforche Export

ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07125427246. Het bedrijf ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA bevindt zich op het adres: Van Eycklaan 16 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA op de kaart.

ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is a company, that was registered 2011 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, company assigned to the tax number BE07125427246. The company ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is located at the address: Van Eycklaan 16 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA were not found.
The main activity of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, open positions, location of ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM ELECTR WERKEN J & P BVBA, employees, financial statistics.