JOZEF CRAEGHS

Contactgegevens JOZEF CRAEGHS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF CRAEGHS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF CRAEGHS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUISVENSTRAAT 117; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 89854282 (+32-89854282) 89854282 (+32-89854282)

Fax (fax): +32 (84) 548-78-29 +32 (84) 548-78-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF CRAEGHS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF CRAEGHS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF CRAEGHS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF CRAEGHS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF CRAEGHS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF CRAEGHS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF CRAEGHS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF CRAEGHS
Products information JOZEF CRAEGHS

BTW identificatienummer (tax): BE05053131103
Ondernemingsnummer: 7441284179
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JOZEF CRAEGHS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF CRAEGHS
(Get full report from official database of BE for JOZEF CRAEGHS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF CRAEGHS
Addition kinds of activities for JOZEF CRAEGHS

8711. Engineering diensten | Engineering services
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
23860203. Broek, leer | Pants, leather
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij JOZEF CRAEGHS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF CRAEGHS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF CRAEGHS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF CRAEGHS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van JOZEF CRAEGHS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF CRAEGHS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF CRAEGHS. Laat een reactie achter voor JOZEF CRAEGHS. JOZEF CRAEGHS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF CRAEGHS. Leave a respond for JOZEF CRAEGHS. JOZEF CRAEGHS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF CRAEGHS op de google maps. Adres en contacten JOZEF CRAEGHS
Location of JOZEF CRAEGHS on the google maps. Address and contacts of JOZEF CRAEGHS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF CRAEGHS JOZEF CRAEGHS: J.C. BUDO GROOT HALLE | LES FANT?MES-ALLEZ FILLES | Ilwa Hainaut SPRL | MARTIN VANHOVE | T.W.S./SCHRAEYEN WILLY

Other related companies as JOZEF CRAEGHS: J.C. BUDO GROOT HALLE | LES FANT?MES-ALLEZ FILLES | Ilwa Hainaut SPRL | MARTIN VANHOVE | T.W.S./SCHRAEYEN WILLY

JOZEF CRAEGHS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF CRAEGHS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05053131103. Het bedrijf JOZEF CRAEGHS bevindt zich op het adres: MUISVENSTRAAT 117; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 570,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOZEF CRAEGHS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF CRAEGHS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF CRAEGHS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF CRAEGHS, openstaande posities, locatie van JOZEF CRAEGHS op de kaart.

JOZEF CRAEGHS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF CRAEGHS, company assigned to the tax number BE05053131103. The company JOZEF CRAEGHS is located at the address: MUISVENSTRAAT 117; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 570,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JOZEF CRAEGHS were not found.
The main activity of JOZEF CRAEGHS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF CRAEGHS is not available. You also can look at reviews of JOZEF CRAEGHS, open positions, location of JOZEF CRAEGHS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF CRAEGHS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF CRAEGHS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF CRAEGHS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF CRAEGHS, employees, financial statistics.