JOZEF BARTHOLOMEEUSEN

Contactgegevens JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF BARTHOLOMEEUSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LENAARTSEWEG 200; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 33138837 (+32-33138837) 33138837 (+32-33138837)

Fax (fax): +32 (16) 948-63-11 +32 (16) 948-63-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF BARTHOLOMEEUSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF BARTHOLOMEEUSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF BARTHOLOMEEUSEN
Products information JOZEF BARTHOLOMEEUSEN

BTW identificatienummer (tax): BE09282867431
Ondernemingsnummer: 6582153320
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JOZEF BARTHOLOMEEUSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF BARTHOLOMEEUSEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF BARTHOLOMEEUSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF BARTHOLOMEEUSEN
Addition kinds of activities for JOZEF BARTHOLOMEEUSEN

27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
37990303. Midget auto's, power driven | Midget autos, power driven
51430000. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
54119903. Bevroren voedsel- en diepvriezerplannen, behalve vlees | Frozen food and freezer plans, except meat
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands

Werken bij JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van JOZEF BARTHOLOMEEUSEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. Laat een reactie achter voor JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. JOZEF BARTHOLOMEEUSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. Leave a respond for JOZEF BARTHOLOMEEUSEN. JOZEF BARTHOLOMEEUSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF BARTHOLOMEEUSEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF BARTHOLOMEEUSEN
Location of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF BARTHOLOMEEUSEN JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: QUAEYHAEGENS | Eckelmans Immo | LE CAFFETTINO | E D C NV | ACCEL COMPUTER SERVICE

Other related companies as JOZEF BARTHOLOMEEUSEN: QUAEYHAEGENS | Eckelmans Immo | LE CAFFETTINO | E D C NV | ACCEL COMPUTER SERVICE

JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09282867431. Het bedrijf JOZEF BARTHOLOMEEUSEN bevindt zich op het adres: SINT-LENAARTSEWEG 200; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOZEF BARTHOLOMEEUSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, openstaande posities, locatie van JOZEF BARTHOLOMEEUSEN op de kaart.

JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, company assigned to the tax number BE09282867431. The company JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is located at the address: SINT-LENAARTSEWEG 200; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JOZEF BARTHOLOMEEUSEN were not found.
The main activity of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, open positions, location of JOZEF BARTHOLOMEEUSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF BARTHOLOMEEUSEN, employees, financial statistics.