JOSEPH VAN LAETHEM

Contactgegevens JOSEPH VAN LAETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH VAN LAETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH VAN LAETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUVINGEN 2; 1670; PEPINGEN, België

Telefoon (phone): 23568756 (+32-23568756) 23568756 (+32-23568756)

Fax (fax): +32 (58) 139-52-63 +32 (58) 139-52-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH VAN LAETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH VAN LAETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH VAN LAETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH VAN LAETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH VAN LAETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH VAN LAETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH VAN LAETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH VAN LAETHEM
Products information JOSEPH VAN LAETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05484069824
Ondernemingsnummer: 2239532470
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JOSEPH VAN LAETHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH VAN LAETHEM
(Get full report from official database of BE for JOSEPH VAN LAETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH VAN LAETHEM
Addition kinds of activities for JOSEPH VAN LAETHEM

01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
02599904. Duivenboerderij | Pigeon farm
07519902. Melkproeven | Milk testing services
10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats

Werken bij JOSEPH VAN LAETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH VAN LAETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH VAN LAETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH VAN LAETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH VAN LAETHEM in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH VAN LAETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH VAN LAETHEM. Laat een reactie achter voor JOSEPH VAN LAETHEM. JOSEPH VAN LAETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH VAN LAETHEM. Leave a respond for JOSEPH VAN LAETHEM. JOSEPH VAN LAETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH VAN LAETHEM op de google maps. Adres en contacten JOSEPH VAN LAETHEM
Location of JOSEPH VAN LAETHEM on the google maps. Address and contacts of JOSEPH VAN LAETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH VAN LAETHEM JOSEPH VAN LAETHEM: Jamoulle Frédéric | DEMUNTER & PIROLO | CPAS | Legrand F | GHISLAIN DUFRANE

Other related companies as JOSEPH VAN LAETHEM: Jamoulle Frédéric | DEMUNTER & PIROLO | CPAS | Legrand F | GHISLAIN DUFRANE

JOSEPH VAN LAETHEM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH VAN LAETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484069824. Het bedrijf JOSEPH VAN LAETHEM bevindt zich op het adres: BUVINGEN 2; 1670; PEPINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOSEPH VAN LAETHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH VAN LAETHEM is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH VAN LAETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH VAN LAETHEM, openstaande posities, locatie van JOSEPH VAN LAETHEM op de kaart.

JOSEPH VAN LAETHEM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH VAN LAETHEM, company assigned to the tax number BE05484069824. The company JOSEPH VAN LAETHEM is located at the address: BUVINGEN 2; 1670; PEPINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in JOSEPH VAN LAETHEM were not found.
The main activity of JOSEPH VAN LAETHEM is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH VAN LAETHEM is not available. You also can look at reviews of JOSEPH VAN LAETHEM, open positions, location of JOSEPH VAN LAETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH VAN LAETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH VAN LAETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH VAN LAETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH VAN LAETHEM, employees, financial statistics.