JOSEPH DETIEGE

Contactgegevens JOSEPH DETIEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH DETIEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH DETIEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRIVIOULLE 8; 4260; BRAIVES, België

Telefoon (phone): 19699914 (+32-19699914) 19699914 (+32-19699914)

Fax (fax): +32 (58) 474-78-25 +32 (58) 474-78-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH DETIEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH DETIEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH DETIEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH DETIEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH DETIEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH DETIEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH DETIEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH DETIEGE
Products information JOSEPH DETIEGE

BTW identificatienummer (tax): BE04647735595
Ondernemingsnummer: 3902587890
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JOSEPH DETIEGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH DETIEGE
(Get full report from official database of BE for JOSEPH DETIEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH DETIEGE
Addition kinds of activities for JOSEPH DETIEGE

20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc

Werken bij JOSEPH DETIEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH DETIEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH DETIEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH DETIEGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

Zoek naar antwoorden van JOSEPH DETIEGE in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH DETIEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH DETIEGE. Laat een reactie achter voor JOSEPH DETIEGE. JOSEPH DETIEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH DETIEGE. Leave a respond for JOSEPH DETIEGE. JOSEPH DETIEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH DETIEGE op de google maps. Adres en contacten JOSEPH DETIEGE
Location of JOSEPH DETIEGE on the google maps. Address and contacts of JOSEPH DETIEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH DETIEGE JOSEPH DETIEGE: ABC GALERIE-GUILLAUME TH | Donckers F | De Strandjutter | Van Eetvelde | JAN SCHOLIERS

Other related companies as JOSEPH DETIEGE: ABC GALERIE-GUILLAUME TH | Donckers F | De Strandjutter | Van Eetvelde | JAN SCHOLIERS

JOSEPH DETIEGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH DETIEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04647735595. Het bedrijf JOSEPH DETIEGE bevindt zich op het adres: RUE DE BRIVIOULLE 8; 4260; BRAIVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOSEPH DETIEGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH DETIEGE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH DETIEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH DETIEGE, openstaande posities, locatie van JOSEPH DETIEGE op de kaart.

JOSEPH DETIEGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH DETIEGE, company assigned to the tax number BE04647735595. The company JOSEPH DETIEGE is located at the address: RUE DE BRIVIOULLE 8; 4260; BRAIVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JOSEPH DETIEGE were not found.
The main activity of JOSEPH DETIEGE is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH DETIEGE is not available. You also can look at reviews of JOSEPH DETIEGE, open positions, location of JOSEPH DETIEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH DETIEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH DETIEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH DETIEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH DETIEGE, employees, financial statistics.