JOSE SEPUL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JOSE SEPUL
Private companiesMetal Mining • JOSE SEPUL

Contactgegevens JOSE SEPUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE SEPUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE SEPUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NESTOR-BOUILLON 42; 5377; SOMME-LEUZE, België

Telefoon (phone): 83688328 (+32-83688328) 83688328 (+32-83688328)

Fax (fax): +32 (84) 697-20-44 +32 (84) 697-20-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE SEPUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE SEPUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE SEPUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE SEPUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE SEPUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE SEPUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE SEPUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE SEPUL
Products information JOSE SEPUL

BTW identificatienummer (tax): BE08031799316
Ondernemingsnummer: 8966461181
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JOSE SEPUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE SEPUL
(Get full report from official database of BE for JOSE SEPUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE SEPUL
Addition kinds of activities for JOSE SEPUL

20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
32950205. Diatomeeënaarde, gemalen of anderszins behandeld | Diatomaceous earth, ground or otherwise treated
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment

Werken bij JOSE SEPUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE SEPUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE SEPUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE SEPUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van JOSE SEPUL in sociale netwerken
Look for responds of JOSE SEPUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE SEPUL. Laat een reactie achter voor JOSE SEPUL. JOSE SEPUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE SEPUL. Leave a respond for JOSE SEPUL. JOSE SEPUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE SEPUL op de google maps. Adres en contacten JOSE SEPUL
Location of JOSE SEPUL on the google maps. Address and contacts of JOSE SEPUL

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE SEPUL JOSE SEPUL: HUIS NIKO | CENTRE CULT. DE CORNESSE | DIRK VAN DEN HAUTE | H.E.S.P.A.-I.S.E.K. | FRANCOISE DUPUIS

Other related companies as JOSE SEPUL: HUIS NIKO | CENTRE CULT. DE CORNESSE | DIRK VAN DEN HAUTE | H.E.S.P.A.-I.S.E.K. | FRANCOISE DUPUIS

JOSE SEPUL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE SEPUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031799316. Het bedrijf JOSE SEPUL bevindt zich op het adres: RUE NESTOR-BOUILLON 42; 5377; SOMME-LEUZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 489,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOSE SEPUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSE SEPUL is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE SEPUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE SEPUL, openstaande posities, locatie van JOSE SEPUL op de kaart.

JOSE SEPUL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE SEPUL, company assigned to the tax number BE08031799316. The company JOSE SEPUL is located at the address: RUE NESTOR-BOUILLON 42; 5377; SOMME-LEUZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 489,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JOSE SEPUL were not found.
The main activity of JOSE SEPUL is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE SEPUL is not available. You also can look at reviews of JOSE SEPUL, open positions, location of JOSE SEPUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE SEPUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE SEPUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE SEPUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE SEPUL, employees, financial statistics.