JOSE GERMAIN

Contactgegevens JOSE GERMAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE GERMAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE GERMAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERLEUMONT 9; 4990; LIERNEUX, België

Telefoon (phone): 80319138 (+32-80319138) 80319138 (+32-80319138)

Fax (fax): +32 (68) 235-32-19 +32 (68) 235-32-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE GERMAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE GERMAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE GERMAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE GERMAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE GERMAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE GERMAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE GERMAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE GERMAIN
Products information JOSE GERMAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04938873291
Ondernemingsnummer: 7151245117
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JOSE GERMAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE GERMAIN
(Get full report from official database of BE for JOSE GERMAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE GERMAIN
Addition kinds of activities for JOSE GERMAIN

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
35230501. Groene maaimachine | Greens mowing equipment
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
51940202. Snuif | Snuff
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair

Werken bij JOSE GERMAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE GERMAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE GERMAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE GERMAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van JOSE GERMAIN in sociale netwerken
Look for responds of JOSE GERMAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE GERMAIN. Laat een reactie achter voor JOSE GERMAIN. JOSE GERMAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE GERMAIN. Leave a respond for JOSE GERMAIN. JOSE GERMAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE GERMAIN op de google maps. Adres en contacten JOSE GERMAIN
Location of JOSE GERMAIN on the google maps. Address and contacts of JOSE GERMAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE GERMAIN JOSE GERMAIN: JAN LAMMENS | PآTISSERIE DE KEYSER | ANTHONIS ZAKENKANTOOR | L. GERARDY | GALA RENT

Other related companies as JOSE GERMAIN: JAN LAMMENS | PآTISSERIE DE KEYSER | ANTHONIS ZAKENKANTOOR | L. GERARDY | GALA RENT

JOSE GERMAIN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE GERMAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04938873291. Het bedrijf JOSE GERMAIN bevindt zich op het adres: VERLEUMONT 9; 4990; LIERNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOSE GERMAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSE GERMAIN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE GERMAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE GERMAIN, openstaande posities, locatie van JOSE GERMAIN op de kaart.

JOSE GERMAIN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE GERMAIN, company assigned to the tax number BE04938873291. The company JOSE GERMAIN is located at the address: VERLEUMONT 9; 4990; LIERNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in JOSE GERMAIN were not found.
The main activity of JOSE GERMAIN is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE GERMAIN is not available. You also can look at reviews of JOSE GERMAIN, open positions, location of JOSE GERMAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE GERMAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE GERMAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE GERMAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE GERMAIN, employees, financial statistics.