JOHANNES DEKKERS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JOHANNES DEKKERS
Private companiesTobacco Products • JOHANNES DEKKERS

Contactgegevens JOHANNES DEKKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNES DEKKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNES DEKKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONTICHHOF 5; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34570432 (+32-34570432) 34570432 (+32-34570432)

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNES DEKKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNES DEKKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNES DEKKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNES DEKKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNES DEKKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNES DEKKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNES DEKKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNES DEKKERS
Products information JOHANNES DEKKERS

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JOHANNES DEKKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNES DEKKERS
(Get full report from official database of BE for JOHANNES DEKKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNES DEKKERS
Addition kinds of activities for JOHANNES DEKKERS

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
67260000. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
87420101. Automatisering en robotica consultant | Automation and robotics consultant

Werken bij JOHANNES DEKKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNES DEKKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNES DEKKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNES DEKKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van JOHANNES DEKKERS in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNES DEKKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNES DEKKERS. Laat een reactie achter voor JOHANNES DEKKERS. JOHANNES DEKKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNES DEKKERS. Leave a respond for JOHANNES DEKKERS. JOHANNES DEKKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNES DEKKERS op de google maps. Adres en contacten JOHANNES DEKKERS
Location of JOHANNES DEKKERS on the google maps. Address and contacts of JOHANNES DEKKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNES DEKKERS JOHANNES DEKKERS: SALRDG | VAN DEN MEERSSCHAUT | Compu 2000 NV | DE KAASHOEVE | Brupa bvba

Other related companies as JOHANNES DEKKERS: SALRDG | VAN DEN MEERSSCHAUT | Compu 2000 NV | DE KAASHOEVE | Brupa bvba

JOHANNES DEKKERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNES DEKKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf JOHANNES DEKKERS bevindt zich op het adres: KONTICHHOF 5; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOHANNES DEKKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANNES DEKKERS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNES DEKKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNES DEKKERS, openstaande posities, locatie van JOHANNES DEKKERS op de kaart.

JOHANNES DEKKERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNES DEKKERS, company assigned to the tax number BE06187744140. The company JOHANNES DEKKERS is located at the address: KONTICHHOF 5; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in JOHANNES DEKKERS were not found.
The main activity of JOHANNES DEKKERS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNES DEKKERS is not available. You also can look at reviews of JOHANNES DEKKERS, open positions, location of JOHANNES DEKKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNES DEKKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNES DEKKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNES DEKKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNES DEKKERS, employees, financial statistics.