JOHANN DROEMMER

Contactgegevens JOHANN DROEMMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANN DROEMMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANN DROEMMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIRFELD 26; 4771; AMEL/AMBLEVE, België

Telefoon (phone): 80340304 (+32-80340304) 80340304 (+32-80340304)

Fax (fax): +32 (55) 361-65-27 +32 (55) 361-65-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANN DROEMMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANN DROEMMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANN DROEMMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANN DROEMMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANN DROEMMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANN DROEMMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANN DROEMMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANN DROEMMER
Products information JOHANN DROEMMER

BTW identificatienummer (tax): BE01707519531
Ondernemingsnummer: 6542327880
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in JOHANN DROEMMER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANN DROEMMER
(Get full report from official database of BE for JOHANN DROEMMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANN DROEMMER
Addition kinds of activities for JOHANN DROEMMER

221108. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
36779902. Spoelwikkelingen, elektronisch | Coil windings, electronic
39149903. Ecclesiastische ware, nsk | Ecclesiastical ware, nsk
48130103. Telecommunicatie op lange afstand | Long distance telephone communications
48320109. Rots | Rock
79991007. Festival operatie | Festival operation

Werken bij JOHANN DROEMMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANN DROEMMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANN DROEMMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANN DROEMMER. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van JOHANN DROEMMER in sociale netwerken
Look for responds of JOHANN DROEMMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANN DROEMMER. Laat een reactie achter voor JOHANN DROEMMER. JOHANN DROEMMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANN DROEMMER. Leave a respond for JOHANN DROEMMER. JOHANN DROEMMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANN DROEMMER op de google maps. Adres en contacten JOHANN DROEMMER
Location of JOHANN DROEMMER on the google maps. Address and contacts of JOHANN DROEMMER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANN DROEMMER JOHANN DROEMMER: COIFFURE GILBERT | VANAEKEN ERIC | MUTUALIT? CHR?TIENNE | SUCCAVEST | Ascanum SC

Other related companies as JOHANN DROEMMER: COIFFURE GILBERT | VANAEKEN ERIC | MUTUALIT? CHR?TIENNE | SUCCAVEST | Ascanum SC

JOHANN DROEMMER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANN DROEMMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707519531. Het bedrijf JOHANN DROEMMER bevindt zich op het adres: MIRFELD 26; 4771; AMEL/AMBLEVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOHANN DROEMMER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANN DROEMMER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANN DROEMMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANN DROEMMER, openstaande posities, locatie van JOHANN DROEMMER op de kaart.

JOHANN DROEMMER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANN DROEMMER, company assigned to the tax number BE01707519531. The company JOHANN DROEMMER is located at the address: MIRFELD 26; 4771; AMEL/AMBLEVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in JOHANN DROEMMER were not found.
The main activity of JOHANN DROEMMER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANN DROEMMER is not available. You also can look at reviews of JOHANN DROEMMER, open positions, location of JOHANN DROEMMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANN DROEMMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANN DROEMMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANN DROEMMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANN DROEMMER, employees, financial statistics.