JOEL DE WITTE

Contactgegevens JOEL DE WITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOEL DE WITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOEL DE WITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROSI?RE 20; 7141; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64331253 (+32-64331253) 64331253 (+32-64331253)

Fax (fax): +32 (65) 299-94-64 +32 (65) 299-94-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOEL DE WITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOEL DE WITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOEL DE WITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOEL DE WITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOEL DE WITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOEL DE WITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOEL DE WITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOEL DE WITTE
Products information JOEL DE WITTE

BTW identificatienummer (tax): BE05517028808
Ondernemingsnummer: 8380889892
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JOEL DE WITTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOEL DE WITTE
(Get full report from official database of BE for JOEL DE WITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOEL DE WITTE
Addition kinds of activities for JOEL DE WITTE

275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
28191013. Zwaveldioxide | Sulfur dioxide
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij JOEL DE WITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOEL DE WITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOEL DE WITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOEL DE WITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

Zoek naar antwoorden van JOEL DE WITTE in sociale netwerken
Look for responds of JOEL DE WITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOEL DE WITTE. Laat een reactie achter voor JOEL DE WITTE. JOEL DE WITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOEL DE WITTE. Leave a respond for JOEL DE WITTE. JOEL DE WITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOEL DE WITTE op de google maps. Adres en contacten JOEL DE WITTE
Location of JOEL DE WITTE on the google maps. Address and contacts of JOEL DE WITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOEL DE WITTE JOEL DE WITTE: KRINKELS BEPLANTINGSMIJ B.V. | FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW | RUMES N | Van Hecke Zakenkantoor BVBA | Plumet-Pilain

Other related companies as JOEL DE WITTE: KRINKELS BEPLANTINGSMIJ B.V. | FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW | RUMES N | Van Hecke Zakenkantoor BVBA | Plumet-Pilain

JOEL DE WITTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOEL DE WITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517028808. Het bedrijf JOEL DE WITTE bevindt zich op het adres: RUE ROSI?RE 20; 7141; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JOEL DE WITTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOEL DE WITTE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOEL DE WITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOEL DE WITTE, openstaande posities, locatie van JOEL DE WITTE op de kaart.

JOEL DE WITTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOEL DE WITTE, company assigned to the tax number BE05517028808. The company JOEL DE WITTE is located at the address: RUE ROSI?RE 20; 7141; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in JOEL DE WITTE were not found.
The main activity of JOEL DE WITTE is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOEL DE WITTE is not available. You also can look at reviews of JOEL DE WITTE, open positions, location of JOEL DE WITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOEL DE WITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOEL DE WITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOEL DE WITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOEL DE WITTE, employees, financial statistics.