JEANINE MICHEZ

Contactgegevens JEANINE MICHEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANINE MICHEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANINE MICHEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU VIEUX GIBET 9; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67333334 (+32-67333334) 67333334 (+32-67333334)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANINE MICHEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANINE MICHEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANINE MICHEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANINE MICHEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANINE MICHEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANINE MICHEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANINE MICHEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANINE MICHEZ
Products information JEANINE MICHEZ

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JEANINE MICHEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANINE MICHEZ
(Get full report from official database of BE for JEANINE MICHEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANINE MICHEZ
Addition kinds of activities for JEANINE MICHEZ

451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
36340305. Ventilators, elektrisch: vloer | Fans, electric: floor
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment
73319905. Mailinglist management | Mailing list management

Werken bij JEANINE MICHEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANINE MICHEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANINE MICHEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANINE MICHEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van JEANINE MICHEZ in sociale netwerken
Look for responds of JEANINE MICHEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANINE MICHEZ. Laat een reactie achter voor JEANINE MICHEZ. JEANINE MICHEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANINE MICHEZ. Leave a respond for JEANINE MICHEZ. JEANINE MICHEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANINE MICHEZ op de google maps. Adres en contacten JEANINE MICHEZ
Location of JEANINE MICHEZ on the google maps. Address and contacts of JEANINE MICHEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANINE MICHEZ JEANINE MICHEZ: FE. PIXELLES | GARDIAN | DERVEAUX | HAELEN J-TOYOTA | AIDEL(SABLON)

Other related companies as JEANINE MICHEZ: FE. PIXELLES | GARDIAN | DERVEAUX | HAELEN J-TOYOTA | AIDEL(SABLON)

JEANINE MICHEZ is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANINE MICHEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf JEANINE MICHEZ bevindt zich op het adres: CHEMIN DU VIEUX GIBET 9; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JEANINE MICHEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEANINE MICHEZ is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANINE MICHEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANINE MICHEZ, openstaande posities, locatie van JEANINE MICHEZ op de kaart.

JEANINE MICHEZ is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANINE MICHEZ, company assigned to the tax number BE07884033203. The company JEANINE MICHEZ is located at the address: CHEMIN DU VIEUX GIBET 9; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in JEANINE MICHEZ were not found.
The main activity of JEANINE MICHEZ is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANINE MICHEZ is not available. You also can look at reviews of JEANINE MICHEZ, open positions, location of JEANINE MICHEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANINE MICHEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANINE MICHEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANINE MICHEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANINE MICHEZ, employees, financial statistics.