JAN BOGAERTS

Contactgegevens JAN BOGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN BOGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN BOGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAREELSTRAAT 41; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36696286 (+32-36696286) 36696286 (+32-36696286)

Fax (fax): +32 (13) 819-90-89 +32 (13) 819-90-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN BOGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN BOGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN BOGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN BOGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN BOGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN BOGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN BOGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN BOGAERTS
Products information JAN BOGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE09084289550
Ondernemingsnummer: 1080474853
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in JAN BOGAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN BOGAERTS
(Get full report from official database of BE for JAN BOGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN BOGAERTS
Addition kinds of activities for JAN BOGAERTS

581207. Visgerechten | Seafood restaurants
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
20969901. Kaaskrullen en puffen | Cheese curls and puffs
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
36440203. Terminal boards | Terminal boards

Werken bij JAN BOGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN BOGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN BOGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN BOGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van JAN BOGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of JAN BOGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN BOGAERTS. Laat een reactie achter voor JAN BOGAERTS. JAN BOGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN BOGAERTS. Leave a respond for JAN BOGAERTS. JAN BOGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN BOGAERTS op de google maps. Adres en contacten JAN BOGAERTS
Location of JAN BOGAERTS on the google maps. Address and contacts of JAN BOGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN BOGAERTS JAN BOGAERTS: COIFFURE GUSTAAF | Modecoupon St-Niklaas | MARLEEN BOUDEWIJNS | GAR CLAUS NV | MANAGEMENT PARTNERS

Other related companies as JAN BOGAERTS: COIFFURE GUSTAAF | Modecoupon St-Niklaas | MARLEEN BOUDEWIJNS | GAR CLAUS NV | MANAGEMENT PARTNERS

JAN BOGAERTS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN BOGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084289550. Het bedrijf JAN BOGAERTS bevindt zich op het adres: BAREELSTRAAT 41; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JAN BOGAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN BOGAERTS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN BOGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN BOGAERTS, openstaande posities, locatie van JAN BOGAERTS op de kaart.

JAN BOGAERTS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN BOGAERTS, company assigned to the tax number BE09084289550. The company JAN BOGAERTS is located at the address: BAREELSTRAAT 41; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in JAN BOGAERTS were not found.
The main activity of JAN BOGAERTS is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN BOGAERTS is not available. You also can look at reviews of JAN BOGAERTS, open positions, location of JAN BOGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN BOGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN BOGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN BOGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN BOGAERTS, employees, financial statistics.