Berger D

Contactgegevens Berger D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berger D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berger D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Rock 29 4160 Anthisnes, België

Telefoon (phone): +32 (83) 703-80-73 +32 (83) 703-80-73

Fax (fax): +32 (11) 448-65-57 +32 (11) 448-65-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berger D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berger D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berger D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berger D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berger D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berger D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berger D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berger D
Products information Berger D

BTW identificatienummer (tax): BE05386840820
Ondernemingsnummer: 2122528076
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Berger D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berger D
(Get full report from official database of BE for Berger D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berger D
Addition kinds of activities for Berger D

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
51599902. broomcorn | Broomcorn
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij Berger D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berger D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berger D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berger D. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Berger D in sociale netwerken
Look for responds of Berger D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berger D. Laat een reactie achter voor Berger D. Berger D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berger D. Leave a respond for Berger D. Berger D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berger D op de google maps. Adres en contacten Berger D
Location of Berger D on the google maps. Address and contacts of Berger D

Andere gerelateerde bedrijven als come Berger D Berger D: GHIJSEN DE PRELAAR NV (GDL) | DRUKKERIJ PARMENTIER | VAN SAET | FE. HYAC | C. DEFORCHE

Other related companies as Berger D: GHIJSEN DE PRELAAR NV (GDL) | DRUKKERIJ PARMENTIER | VAN SAET | FE. HYAC | C. DEFORCHE

Berger D is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berger D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386840820. Het bedrijf Berger D bevindt zich op het adres: La Rock 29 4160 Anthisnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Berger D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berger D is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berger D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berger D, openstaande posities, locatie van Berger D op de kaart.

Berger D is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berger D, company assigned to the tax number BE05386840820. The company Berger D is located at the address: La Rock 29 4160 Anthisnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Berger D were not found.
The main activity of Berger D is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Berger D is not available. You also can look at reviews of Berger D, open positions, location of Berger D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berger D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berger D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berger D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berger D, employees, financial statistics.