HUBERT VAN OOTEGEM

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • HUBERT VAN OOTEGEM
Private companiesMotion Pictures • HUBERT VAN OOTEGEM

Contactgegevens HUBERT VAN OOTEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT VAN OOTEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT VAN OOTEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMOUTERSDIJKSTRAAT 11; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93445739 (+32-93445739) 93445739 (+32-93445739)

Fax (fax): +32 (63) 442-69-77 +32 (63) 442-69-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT VAN OOTEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT VAN OOTEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT VAN OOTEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT VAN OOTEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT VAN OOTEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT VAN OOTEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT VAN OOTEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT VAN OOTEGEM
Products information HUBERT VAN OOTEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE05518676757
Ondernemingsnummer: 8687957763
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HUBERT VAN OOTEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT VAN OOTEGEM
(Get full report from official database of BE for HUBERT VAN OOTEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT VAN OOTEGEM
Addition kinds of activities for HUBERT VAN OOTEGEM

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
25110203. Stoelen, huishouden, behalve gestoffeerd: hout | Chairs, household, except upholstered: wood
25110205. China kasten | China closets
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental

Werken bij HUBERT VAN OOTEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT VAN OOTEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT VAN OOTEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT VAN OOTEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van HUBERT VAN OOTEGEM in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT VAN OOTEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT VAN OOTEGEM. Laat een reactie achter voor HUBERT VAN OOTEGEM. HUBERT VAN OOTEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT VAN OOTEGEM. Leave a respond for HUBERT VAN OOTEGEM. HUBERT VAN OOTEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT VAN OOTEGEM op de google maps. Adres en contacten HUBERT VAN OOTEGEM
Location of HUBERT VAN OOTEGEM on the google maps. Address and contacts of HUBERT VAN OOTEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT VAN OOTEGEM HUBERT VAN OOTEGEM: LIEGE CASH SA | WALTER DIERICK | GLACIER MARDAGA | CROSSET | VERSTRAETE

Other related companies as HUBERT VAN OOTEGEM: LIEGE CASH SA | WALTER DIERICK | GLACIER MARDAGA | CROSSET | VERSTRAETE

HUBERT VAN OOTEGEM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT VAN OOTEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05518676757. Het bedrijf HUBERT VAN OOTEGEM bevindt zich op het adres: SMOUTERSDIJKSTRAAT 11; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in HUBERT VAN OOTEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT VAN OOTEGEM is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT VAN OOTEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT VAN OOTEGEM, openstaande posities, locatie van HUBERT VAN OOTEGEM op de kaart.

HUBERT VAN OOTEGEM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT VAN OOTEGEM, company assigned to the tax number BE05518676757. The company HUBERT VAN OOTEGEM is located at the address: SMOUTERSDIJKSTRAAT 11; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in HUBERT VAN OOTEGEM were not found.
The main activity of HUBERT VAN OOTEGEM is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT VAN OOTEGEM is not available. You also can look at reviews of HUBERT VAN OOTEGEM, open positions, location of HUBERT VAN OOTEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT VAN OOTEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT VAN OOTEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT VAN OOTEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT VAN OOTEGEM, employees, financial statistics.