HENRI JOANNEAU

Contactgegevens HENRI JOANNEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI JOANNEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI JOANNEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU FLAMAND 8; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 67636535 (+32-67636535) 67636535 (+32-67636535)

Fax (fax): +32 (19) 108-21-13 +32 (19) 108-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI JOANNEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI JOANNEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI JOANNEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI JOANNEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI JOANNEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI JOANNEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI JOANNEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI JOANNEAU
Products information HENRI JOANNEAU

BTW identificatienummer (tax): BE05321197509
Ondernemingsnummer: 6390991210
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HENRI JOANNEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI JOANNEAU
(Get full report from official database of BE for HENRI JOANNEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI JOANNEAU
Addition kinds of activities for HENRI JOANNEAU

751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
54990102. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij HENRI JOANNEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI JOANNEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI JOANNEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI JOANNEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van HENRI JOANNEAU in sociale netwerken
Look for responds of HENRI JOANNEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI JOANNEAU. Laat een reactie achter voor HENRI JOANNEAU. HENRI JOANNEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI JOANNEAU. Leave a respond for HENRI JOANNEAU. HENRI JOANNEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI JOANNEAU op de google maps. Adres en contacten HENRI JOANNEAU
Location of HENRI JOANNEAU on the google maps. Address and contacts of HENRI JOANNEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI JOANNEAU HENRI JOANNEAU: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | TOUT ? SEC | FA. DE KAPOEN | JOHAN STAEL | Les Fils Vandergoten

Other related companies as HENRI JOANNEAU: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | TOUT ? SEC | FA. DE KAPOEN | JOHAN STAEL | Les Fils Vandergoten

HENRI JOANNEAU is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI JOANNEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05321197509. Het bedrijf HENRI JOANNEAU bevindt zich op het adres: CHEMIN DU FLAMAND 8; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in HENRI JOANNEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI JOANNEAU is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI JOANNEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI JOANNEAU, openstaande posities, locatie van HENRI JOANNEAU op de kaart.

HENRI JOANNEAU is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI JOANNEAU, company assigned to the tax number BE05321197509. The company HENRI JOANNEAU is located at the address: CHEMIN DU FLAMAND 8; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in HENRI JOANNEAU were not found.
The main activity of HENRI JOANNEAU is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI JOANNEAU is not available. You also can look at reviews of HENRI JOANNEAU, open positions, location of HENRI JOANNEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI JOANNEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI JOANNEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI JOANNEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI JOANNEAU, employees, financial statistics.