CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Contactgegevens CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORENT 31; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53631165 (+32-53631165) 53631165 (+32-53631165)

Fax (fax): +32 (14) 444-68-59 +32 (14) 444-68-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTELIJKE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTELIJKE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Products information CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE06023498535
Ondernemingsnummer: 9753082275
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school

Werken bij CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. CHRISTELIJKE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. Leave a respond for CHRISTELIJKE MUTUALITEIT. CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTELIJKE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten CHRISTELIJKE MUTUALITEIT
Location of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTELIJKE MUTUALITEIT CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: COLDERS | P. HENIN | Simons Bart | Robas A | DIAMCO INTERNATIONAL

Other related companies as CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: COLDERS | P. HENIN | Simons Bart | Robas A | DIAMCO INTERNATIONAL

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06023498535. Het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: DORENT 31; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van CHRISTELIJKE MUTUALITEIT op de kaart.

CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE06023498535. The company CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is located at the address: DORENT 31; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, open positions, location of CHRISTELIJKE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTELIJKE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.