HENDRIKX PETRUS-HENRICUS

Contactgegevens HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRIKX PETRUS-HENRICUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OORDEELSTRAAT 9; 2387; BAARLE-HERTOG, België

Telefoon (phone): 14699837 (+32-14699837) 14699837 (+32-14699837)

Fax (fax): +32 (60) 295-42-47 +32 (60) 295-42-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRIKX PETRUS-HENRICUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRIKX PETRUS-HENRICUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRIKX PETRUS-HENRICUS
Products information HENDRIKX PETRUS-HENRICUS

BTW identificatienummer (tax): BE01053283691
Ondernemingsnummer: 1636383056
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HENDRIKX PETRUS-HENRICUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRIKX PETRUS-HENRICUS
(Get full report from official database of BE for HENDRIKX PETRUS-HENRICUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRIKX PETRUS-HENRICUS
Addition kinds of activities for HENDRIKX PETRUS-HENRICUS

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
28420108. Stain removers | Stain removers
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters

Werken bij HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van HENDRIKX PETRUS-HENRICUS in sociale netwerken
Look for responds of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. Laat een reactie achter voor HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. HENDRIKX PETRUS-HENRICUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. Leave a respond for HENDRIKX PETRUS-HENRICUS. HENDRIKX PETRUS-HENRICUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRIKX PETRUS-HENRICUS op de google maps. Adres en contacten HENDRIKX PETRUS-HENRICUS
Location of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS on the google maps. Address and contacts of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRIKX PETRUS-HENRICUS HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: CASA | Business Network Systems BVBA | Allaert gebr | DE BOCK-VERSCHOORIS | OPTIQUE PITON

Other related companies as HENDRIKX PETRUS-HENRICUS: CASA | Business Network Systems BVBA | Allaert gebr | DE BOCK-VERSCHOORIS | OPTIQUE PITON

HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01053283691. Het bedrijf HENDRIKX PETRUS-HENRICUS bevindt zich op het adres: OORDEELSTRAAT 9; 2387; BAARLE-HERTOG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in HENDRIKX PETRUS-HENRICUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, openstaande posities, locatie van HENDRIKX PETRUS-HENRICUS op de kaart.

HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, company assigned to the tax number BE01053283691. The company HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is located at the address: OORDEELSTRAAT 9; 2387; BAARLE-HERTOG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in HENDRIKX PETRUS-HENRICUS were not found.
The main activity of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS is not available. You also can look at reviews of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, open positions, location of HENDRIKX PETRUS-HENRICUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRIKX PETRUS-HENRICUS, employees, financial statistics.