GERARD DE FRUYT

Contactgegevens GERARD DE FRUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD DE FRUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD DE FRUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLEMSTRAAT 156; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93742185 (+32-93742185) 93742185 (+32-93742185)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD DE FRUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD DE FRUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD DE FRUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD DE FRUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD DE FRUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD DE FRUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD DE FRUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD DE FRUYT
Products information GERARD DE FRUYT

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GERARD DE FRUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD DE FRUYT
(Get full report from official database of BE for GERARD DE FRUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD DE FRUYT
Addition kinds of activities for GERARD DE FRUYT

841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
54990200. Drankwinkels | Beverage stores
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij GERARD DE FRUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD DE FRUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD DE FRUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD DE FRUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van GERARD DE FRUYT in sociale netwerken
Look for responds of GERARD DE FRUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD DE FRUYT. Laat een reactie achter voor GERARD DE FRUYT. GERARD DE FRUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD DE FRUYT. Leave a respond for GERARD DE FRUYT. GERARD DE FRUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD DE FRUYT op de google maps. Adres en contacten GERARD DE FRUYT
Location of GERARD DE FRUYT on the google maps. Address and contacts of GERARD DE FRUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD DE FRUYT GERARD DE FRUYT: DEVOGELEER | D'HOOGE | Thalassa | DE VALK | Boeckmans Belgi? NV

Other related companies as GERARD DE FRUYT: DEVOGELEER | D'HOOGE | Thalassa | DE VALK | Boeckmans Belgi? NV

GERARD DE FRUYT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD DE FRUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf GERARD DE FRUYT bevindt zich op het adres: BELLEMSTRAAT 156; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in GERARD DE FRUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD DE FRUYT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD DE FRUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD DE FRUYT, openstaande posities, locatie van GERARD DE FRUYT op de kaart.

GERARD DE FRUYT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD DE FRUYT, company assigned to the tax number BE07425079345. The company GERARD DE FRUYT is located at the address: BELLEMSTRAAT 156; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in GERARD DE FRUYT were not found.
The main activity of GERARD DE FRUYT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD DE FRUYT is not available. You also can look at reviews of GERARD DE FRUYT, open positions, location of GERARD DE FRUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD DE FRUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD DE FRUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD DE FRUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD DE FRUYT, employees, financial statistics.